BEACH DAY MONDAY

tri_i
tri
tri2
 Att göra ingenting har faktiskt blivit nått att göra. Det kanske låter konstigt, och ja det är väl lite överdrivet men eftersom jag bara är här på ett turist-visum så får jag ju inte jobba här i Australien. Men mina dagar springer iväg ändå. Det känns heller inte som om jag är här på semester längre, eftersom jag varit här så länge.. Jag är i någon typ av twilight zone. Vissa säger även att det är en konst att varva ner och bara vara.

Not doing much has actually become something to do. Ok, that sounds weird I know and maybe a bit exaggerated but since I’m here on a turist-visa I’m not allowed to work when I’m in Australia. My days just fly by though, and it doesn’t feel like I’m here on vacation either, since I’ve been here for so long now. Some say it’s a challenge to do nothing and just be. 

Bikini, Triangl

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..