SWIM

_waves
waves_
Eftersom det är ‘höst’ här nu (och bara 32 grader haha) så är det ganska kallt i havet.. Eller ja, om ni frågar mig som är badkruka. Det är typ som svensk sommar. Men jag har badat varje dag sen jag kom hit för snart två veckor sedan, och imorn har jag bestämt mig för att testa att surfa. Min lillebror Axel kom för några dagar sedan och har redan testat, det verkar inte så lätt men vore ju sjukt kul OM man kunde ställa sig på en våg tillslut. KRAM!

Since it’s autumn here in Sydney now, that ocean is a bit cold (hehe, or like Swedish summer). But I’ve had a swim everyday since I came here. Love the ocean! 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..