BABY BJÖRN PÅ BROMS

 

DSCF3426
Efter att ha tränat ett skönt Bikram yoga pass idag promenerade jag till Broms på Karlavägen för en underbar Afternoon tea med Baby Björn. Baby Björn släpper ett nytt middagsset i vackra pastellfärger – talkrik, bestick, glas, haklapp. Alla delar är tillverkade i BPA-fri plast och enkla att skölja rena eller diska i maskin. Vet ju att det blir rätt kladdigt när småbarn ska lära sig äta haha!

broms
Bästa Anna Broms delade med sig om hennes tankar kring mat för småbarn. Så spännande att höra hur hon tänker kring mat generellt, men framförallt med bebisar/småbarn. Man ska inte vara rädd för att låta småbarn smaka på alla möjliga smaker, låta dom upptäcka smaker och konsistenser. Vi fick även bra tips på att göra puré av den mat vi vuxna kanske äter runt bordet, så barnet får samma mat, men i puré-form.
KRAM!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..

PÅ SENASTE..

 

senaste

Hej från TV soffan en lördagskväll! Hoppas ni har  en fin helg. Här kommer en liten update på vad som hänt på senaste..
Jag är numera MAMMALEDIG! Woho! Nä men jag tycker det var perfekt timing, det är 4 veckor kvar tills BF och det började bli ganska tufft att undervisa 90 minuters Bikram yoga i 40 graders värme. Nu ska jag bara gå till studion för att yoga själv, började i morse – helt underbart att röra på sig, svettas och känna sig lite smidig för en stund.
Om du går förbi Casall butiken på Grev Turegatan, kolla in skyltfönstret! När jag var i vecka 16 plåtades jag för Casalls nya fina sport BH:ar och nu är kampanjen igång! Så kul att de valde en bild med ett stort smile på tycker jag!
Annars då? Jo som sagt, fyra veckor kvar tills E.T kommer.. Det börjar bli tungt, mitt högra lår har sovit i tre dagar nu (stickningar och domningar) – troligtvis pga en nerv som kommit i kläm i höften.. Vi ska på tillväxtultraljud i veckan, ska bli mysigt att få se E.T igen, bara vi inte ser könet haha. Vill ju inte veta vad det är, och nu är det ju såååå nära! Det är ju nu mot slutet som det verkligen börjar kännas allting. Jag har dock inte känt av några förvärkar eller foglossning än, men det kommer säkert snart..
STOR lördagskram till er! Nu ska vi kolla vidare på Game of Thrones (yes, jag blev övertalad att ge det en andra schans och är nu helt hooked)

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..

MINIMARKET x ÅHLENS

 

_S0A6046
_S0A6058
_S0A6178
_S0A6187
_S0A6192
_S0A6203
_S0A6239
_S0A6292
_S0A6325

Här är lite bilder från morgonens härliga frulle med Minimarket och Åhlens! Minimarket släpper en superfin, färgglad och hållbar baby/barn kollektion. Åå så mycket fint det var! Och GOTT!

Jag har idag varit vaken sedan kl02.. Jag ger upp alltså.. What even is sleep? Jag hittar ingen skön position att ligga i, E.T är vaken och sparkar, jag känner mig otymplig, går upp på toa 2-3 ggr och sedan alla tankar som snurrar.. Ja det är ganska mycket i huvudet nu som håller mig vaken också. Så, jag vaknade kl02, gick upp kl05, undervisade kl6.30, var på frukost och nu har jag precis sovit i ca. tre timmar. Jag vet hur lyckligt lottad jag är som faktiskt kan sova några timmar på eftermiddagen. Imorn är sista dagen jag undervisar, känns så konstigt, men tror det är perfekt timing, känner ju hur slut jag blir i kroppen efter att undervisat. Sedan ska jag bara yoga själv och vila upp mig. STOR KRAM!!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..