ANNONS

ENERGI!

/

yogaanergi

Jag vet nog inget som ger mig så mycket energi som att jobba! Jag fullkomligt ÄLSKAR att undervisa Bikramyoga. Det ger mig alltid så mycket energi! Även om jag kanske är slut efter att ha undervisat två pass på raken i 40 graders värme så är jag liksom lyckligt slut. Ni förstår vad jag menar!!
Jag var ju med i höstens 30 dagarsutmaning (yoga varje dag i 30 dagar) som vi vanligtvis har två gånger om året i min yogastudio. Ni undrar kanske vad som hände med den, eftersom jag bestämde mig för att åka och hälsa på brorsan i Spanien så avbröt jag min utmaning. Det var nog min sjätte utmaning, men den första jag  avbröt. Och om det skulle finnas EN anledning till att avbryta så var ju brorsan i Spanien den bästa anledningen enligt mig! Ville såklart hålla mig borta från studion (och andra sociala sammanhang) i någon vecka efter att ha kommit hem.
De fina tightsen jag har på mig på bilderna är mina absoluta favoriter, de är från Boob Design och de skönaste jag har!! Ni hittar dom HÄR! Toppen har jag faktiskt hittat på Gina Tricot, ja det är väl ingen ‘sport topp’ direkt, men jag tycker den är så fin, och passar att yoga/undervisa i! Den hittar du HÄR!
Hoppas ni får en härlig söndag fina ni!!
KRAM!!

0
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

A SECOND LOVE AFFAIR

/

asla

”Renting is the new owning” – hörni, att hyra är det nya!! En vän till mig har varit med och startat A Second Love Affair där man kan hyra barnkläder i hög kvalité till era små älsklingar mellan åldrarna 0-2! HUR SMART!!? ‘Varför hyra?’ tänker kanske du då.. Jo, för det är ju det absolut smartaste och mest hållbara sättet att klä sina barn på. De växer ju så det knakar och jag vet själv att de plagg jag köpt till Elliot ibland bara används ett fåtal gånger och sedan läggs i en låda i förrådet… så onödigt egentligen. Därför tror A Second Love Affair att detta är framtidens sätt att klä våra små – och JAG HÅLLER MED!

Hela outfiten som Elliot bär på bilderna är från A Second Love Affair. De jobbar med riktigt bra märken så som Bobo Choses, Marmar Copenhagen, Maed for Mini och erbjuder plagg från de senaste kollektionerna. Man får alltså använda plaggen som om de vore ens egna och hyra så länge man vill tills man bestämmer sig för att skicka tillbaks allt. Easy peasy! Detta får ni bara inte missa – läs mer HÄR! KRAM!!

0
17

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

SISTA DAGEN I SOLEN

/

mm

Åh vad jag längtar tillbaks nu när jag tittar på alla fina soliga bilder. Det var så himla mysigt att få hälsa på hos lillebror i Madrid några dagar. Vi satt mest och lapade sol och åt långa goda luncher – en helt perfekt helg enligt mig. God mat, sol, underbart sällskap och faktiskt skönt att få vara barnfri några dagar.. (Får man säga så?!) Jag har ju saknat ihjäl mig såklart, efter både Elliot och Viktor, men åååååh vad jag känner att jag behövde den här helgen!! Här är bilder från i söndags innan jag flög hem, vi gick en härlig promenad i El Retiro Park och tog en liten lunch i solen. KRAM!

0
15

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00