MIN PERSON

IMG_9201

Min Elliot. Tänk – han börjar bli så bestämd av sig. Han är så nyfiken och framåt och vill krypa/åla runt och hälsa på alla andra bebisar när vi är på sångstund. Han älskar mat. ÄLSKAR MAT! Speciellt gröt, sötpotatispuré och mosad banan. Han ler mot Sydney, min katt, varje gång han ser henne. Han älskar att mata ankorna. Han blir ALLTID glad när pappa kommer hem från jobbet. När jag säger ‘Elliot, ska vi läsa bok?’ så släpper han allt han har för sig och bara tittar på mig – läsa bok är det mysigaste han vet. Han älskar att bada och plaska och blir ofta arg när det är dags att gå upp från baljan.. Han blir mer och mer en liten person för varje dag som går. Min lilla person.

  1. Lisa skriver:

    Vad fint skrivet, en äkta kärleksförklaring ❤️

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..

DUNTÄCKE

 

Glad fredag kära ni! Är det bara jag eller känns det inte som om det var måndag igår?? Ibland tänker jag att jag ska spara en HEL vecka då jag inte gör några planer alls. Förutom att jag kanske går på yoga någon gång, men en hel vecka utan några måsten, utan några inbokade luncher, fikor, promenader, träffa den, fixa det, köpa det, utan några nya projekt (håller på att måla om hela köket vilket är rätt jobbigt med en 9 månaders som ska underhållas samtidigt).. etc. Bara göra exakt vad som faller mig (och Elliot) in när vi vaknat. Men det går inte jättebra med den planen.. Ibland blir jag stressad när jag ser alla prickar i min kalender i telefonen. Och mer kommer det nog bli nu när vi närmar oss jul. Hur gör du? Jag vet att vissa är bra på att ha en specifik dag i veckan där de bokar in egen tid.. Anyways, jag längtar efter julledighet, komma ner lite i varv och att Viktor ska vara ledig så vi är två med lillen på dagarna.
Oj, det här inlägget blev nu något helt annat än vad jag tänkt mig. Haha! Men det betyder nog bara att jag behövde ventilera lite..
Ok, det jag ville berätta var att om du ser ett svart duntäcke på promenad i stan så är det bara jag. Jag älskar att svepa in mig i denna magiska jacka från Didriksons. Bring it winter!! KRAM!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..

KLADD PÅ MODERNA MUSEET

Först kommer en liten varning – här kommer väldigt mycket kladdiga bebisbilder! I torsdags var jag och Elliot och 9 andra mammor med deras bebisar på Moderna Museet för att först gå en visning på utställningen Mud Muses och sedan ”måla” med barnen i galleriet. Åh vi hade sett fram emot detta sååååå länge och det blev över förväntan. Kommer leva på denna dagen SÅÅ LÄNGE!
Som sagt började vi med en visning av Mud Muses – vagn och bebis tillåten! Vi stannade och tittade på ca. 4 konstverk som var intressanta även för de små. Sen – det roliga, det vi längtat efter, det vi såg mest fram emot, det spännande – MÅLA!!!!

111
Vi kom in i en stor sal med ett riktigt konstnärsgolv i trä, helt nerstänkt med färg och massor av målningar på väggarna. Redan där blev de små nyfikna.. Vi klädde av alla bebisar till blöjor och satte dom på en stor kanvas på golvet. Sen började guiden och hennes assistent hälla ut färgen.. Dagens målarfärg var bla. blåbärssylt, jordgubbssylt, mangopuré, päronpuré, blåbärspulver, torr spaghetti.. Ja men ni hör ju! På bilderna ovan ser ni Elliot, lite försiktig i början. ‘Hmmm kladd, vad ska jag göra med det..?’
Men det tog inte lång tid innan alla småttingar gick loss. Kladdade, smakade, rullade, plaskade i sylten..

Haha!! Elliot var i himlen kan man säga! Så nyfiken och lycklig. Han var SÅÅÅÅ kladdig, herregud. Men det visste man ju att de skulle bli.. men inte SÅ HÄR kladdig. Han njöt så av att stoppa händerna i munnen och smaka på alla söta sylter. 

222
Åh gud så roligt det var! Ni bara måste testa! Man kan ganska enkelt styra upp en privat grupp om man är ett gäng på 10 pers. Och nu undrar ni kanske – men hur tvättade man av dom??? Jo – det fanns en massa handfat så det var bara att sätta dom i ett och tvätta. Men jag kan säga att jag doftade sylt om mina händer och armar hela resten av dagen!

333
Nöjd och trött kille som ni ser! KRAM!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..