NY BLOGG: EMILYDAHL.SE

Nu kör vi, hörrni! Ändra era RSS-läsare, Bloglovins och länklistor, för från och med nu hittar ni mig på www.emilydahl.se!!! (Jag kommer att be att få alla följare på Bloglovin överflyttade ikväll, för er som inte hinner själv just nu.)

Jag och Scott har filat på bloggen tillsammans i nästan en månad, så nu är jag jäkla pepp. Julkalendern kommer, som nämnt, att gå av stapeln där imorgon, och massor med annat bra. Jag hoppas ni också tycker om den, och att ni hänger med även dit!

PUSS!

Emily

P.S. Tack Damernas Värld, för de senaste två åren. Ni är så himla bäst! Puss! D.S.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..