Årets julkalender; den stora bildutmaningen!

Eka.

Många har undrat om det blir någon julkalender i år, och ja det blir det SÅKLART! Förra årets Berätta om-julkalender var en succé jag aldrig ens kunnat ana, den tyckte finnas överallt, under december månad. Så kul!!! Mindre kul att väldigt få länkade tillbaks hit, och det hoppas jag att folk kan försöka göra i år, för även om det är superkul att göra detta så är det samtidigt otroligt slitigt, och det hade varit fint att få lite cred för jobbet man lägger ned. Så snälla, i år, kom ihåg att länka källan, okej? (Förlåt om jag låter grinig, men det var rätt surt att sitta och se andra får beröm för min idé och mitt utförande, så ja, jag var lite grinig förra året.) Nu lämnar vi det!

Okej, såhär ligger det till: julkalendern kommer att hända i år. Men inte här. Idag är nämligen min sista dag här på Damernas Värld. Jag går vidare till min egen plats på nätet igen, och även om det känns supertrist så är det ett val jag kände var rätt just nu. Jag har haft en otroligt fin tid här på damernasvarld.se, men nu vill jag vara min egen igen. Så, om en stund ska ni få veta mer.

Tills dess ska jag berätta lite mer om julkalendern. I år är den bildbaserad, och tanken är alltså att man publicerar en ny bild bakom varje lucka. Om man vill så skriver man en liten förklaring till alltihop, eller så struntar man i det och låter bilden tala för sig själv, det är vilket som. Varje dag kommer jag att skriva ut dagens bild-utmaning, samt de kommande tre dagarnas utmaningar, så man hinner förbereda sig. Antingen så hakar man på helt och skriver ett inlägg om dagen, eller ett inlägg någon dag när man känner för det. Så kan man länka till sitt inlägg här i kommentarsfältet, precis som förra året, så att jag och alla andra kan läsa era egna berättelser. På julafton sammanställer jag alla som varit med också, såklart, precis som förra året. Hoppas ni vill vara med och räkna ned till julafton med mig, nurå!

Här kommer en lista, för er av er som vill ha den redan nu:

1. En bild på dig som du själv tycker om.
2. En bild på dig hemma.
3. En bild på din bästa vän.
4. En bild på någon du beundrar.
5. En bild på dig som togs i somras.
6. En bild på någon du älskar.
7. En bild på dig när du ser ut så som du alltid skulle vilja se ut.
8. En bild från en av de bästa kvällarna i ditt liv.
9. En bild på ditt rum eller din lägenhet.
10. En bild på ditt favoritdjur.
11. En bild på något som representerar dina framtidsdrömmar.
12. En bild på någon som du saknar.
13. En bild på någon av dina favoritsaker.
14. En bild på dig som du inte visste om att den togs.
15. En bild på ett utav dina favoritcitat.
16. En bild på dig som barn.
17. En bild på dig som tonåring.
18. En bild på din familj.
19. En bild på dig från idag.
20. En bild på din önskelista i år.
21. En bild på dig när du är ledsen.
22. En bild på dig när du är glad.
23. En bild som bäst beskriver ditt humör idag.
24. En bild från en tidigare julafton.

Imorgon kör vi! Vart får ni veta supermegasnart!

xox

Emily

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..