Tisdagstian på en onsdag; paljetter, choklad och Stadsmissionen.


Ibland när jag sitter och jobbar får jag lite ångest av att sitta på samma ställe hela tiden, då måste jag flytta runt i lägenheten, sitta i soffan eller på golvet till exempel. Kroppen behöver få byta vinklar ibland, liksom. Den här dagen satt jag i sängen och jobbade, vilket är himla opraktiskt men mysigt, och då hade jag det här som utsikt.


Där satt jag bland annat och jobbade med de här bilderna.


På torsdagen var ju jag och bästa Kakan på spa, och efteråt gick vi hem och åt sen lunch hos mig, och gosade med lilla pälskorven.


Morgonen därefter gick jag och Arthur långpromenad i det lilla skogspartiet där vi bor. Jag tror det var senaste gång jag såg solen, faktiskt. Usch.


Efteråt sov lilleman såhär tungt, vilket såklart var syftet för då fick jag jobba i fred.


Sedan ville jag tipsa alla om att SMS:a HEM till 72980, för att skänka 50 kronor till Stadsmissionen. Stadsmissionen är min välgörenhetsorganisation of choice (har en till, Röda korsets ”Aldrig ensam”-kampanj), och varje år skänker jag så mycket jag bara kan runt juletid för att så många som möjligt ska få komma in i värmen. Vill också passa på att påminna er om att om ni har någon gammal vinterjacka eller ett par vinterskor, skänk gärna dem också, för det är precis vad som behövs just nu! Tack! ♥


På väg till D-festen, i päls och paljetter, på lördagen.


Och in action vid Emmas sminkbord i den Sundhianska hemmet.


I måndags bestämde jag och killen min oss för att gå ut och äta middag, för att vända en riktigt hemsk dag. På väg till restaurangen gick jag förbi Sofo’r’Pets, vår stammisdjuraffär, och tittade på julklappar till Artie. Här en chakladtomte, till exempel. Dock tycker jag att hundar ska äta mat och godis avsett för hundar, och inte ens hundchoklad kvalar in där i min värld. Jag tror lilleman får någon ny leksak att massakrera istället.


Och när jag sitter här och skriver är jag på väg ut för att äta middag igen, och för att springa förbi Beyond Retros 7årskalas såklart. Då ser jag ut såhär. Hoppas en inte fryser ihjäl bara!

xox

Emily

  1. Lejla skriver:

    Okej, snyggaste snygga du. Jag antar att du förmodligen är alldeles för upptagen för att uppfylla en stackars bloggläsares önskan, men om du någonsin upplever dig ha lite ledighet till övers då du också känner dig rastlös, eller rentav har tråkigt (!), skulle du inte kunna fixa ett inlägg där du lär oss fixa till den där frillan? har försökt, men ser alltid ut som ett mähä. eller en skinhead-groupie som bara lämnat luggen och underhåret kvar (lyckas inte få till the bouff in bouffant hehe). Och tips på hårskick (nytvättat, pyttefett, el likn) som lyder denna frisyr.
    Kram!

    1. Nej men nej, klart jag fixar det! Så snart jag hinner, lovar! <3

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..