Långa pauser av vardag, korta evigheter av tidsfördriv.

IMG_8472

IMG_8479

Såhär ser en ut idag! Gud, jag har suttit och redigerat bilder sedan klockan sju i morse fram till nu, och ögona går i KORS kan jag meddela. Nu är det tre timmar till med sånt där, och sedan ska jag minsann hoppa i ett varmt bad tillsammans med en mugg glögg och något gammalt Rocky-album. När jag sitter här och reddar lyssnar jag ju nästan alltid på podcasts, och idag har jag lyssnat om en massa avsnitt av Värvet, bland annat Martin Kellerman (va vresig han blivit, hihi!), och jag fick sånt Rocky-feeling. Rocky var, tillsammans med tidningarna Bibel och Darling, min första kontakt med den vuxenvärld som var Stockholm för mig. Blir alltid så himla nostalgisk av att läsa de första tre-fyra albumen, så jag kände att det var dags för lite nostalgimoment igen.

Men som sagt; nu, mer redigering!

Puss!

Emily

  1. Agnes skriver:

    Åh så fint! Får man fråga vart kjolen kommer ifrån? Har letat efter en sådan hur länge som helst! :)

    1. Tack! Den kommer ifrån Asos för ungefär två år sen. Älskar den verkligen!

  2. Åh, och det ska komma från dig! Du är fruktansvärt vacker, och bär alltid så fina kläder. Du är dessutom lik min mamma från tiden då hon var ung. På vissa bilder helt galet lika, haha. Kram!
    http://blogg.ostran.se/ellenlindberg/

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..