D-festen del dett: dalahäst, Dumle och Donkey Kong.

Här kommer första drösen med bilder från Emmas (och hennes Johns!) makalösa D-fest i lördags. Jag var så stressad när jag skulle gå hemifrån att jag glömde byta objektiv på kameran, så tyvärr fick jag med mig fel och kunde inte kommer ner i mer än 4 i bländare. Det var bara att cranka upp ISO istället, vilket såklart gjorde bilderna alldeles fasansfullt brusiga. Ha gärna överseende med det, för jag tycker: hellre brusiga bilder än inga bilder alls! Så, nog om det. Såhär såg det alltså ut:

IMG_8029

I köket bjöds D-snacks, som Dumle, Daim, dammsugare och dillchips. Jag gjorde avsteg från dieten och åt opp tre dammsugare på stående fot, för det är nämligen typ det godaste jag vet.

IMG_8031

DEmma Dvärgschnauzer tog emot, och var söt och lite läskig på samma gång.

IMG_8039

Hon bjöd på Strawberry Daiquiri, eller Daiquiri Strawberry som det fick heta kvällen till ära!

IMG_8050

DJohn var Donkey Kong, och hade definitivt en av kvällens mest imponerade kostymer. Komplett med inbyggd fläkt inuti huvudet, så att han inte skulle svettas ihjäl där inne. Tyvärr lät den ungefär som en flygplansmotor, så den fick vara avstängd ändå.

IMG_8060

Dalahästen med världen sötaste svans!

IMG_8066

Druvan och Dynamiten (låter det inte som grymma gangsternamn från 50-talet?).

IMG_8075

Vi stod i köket och åt D-snacks, drack D-drinkar och kikade in mot det bedårande barnrummet på andra sidan gården. Lyllig unge som bor där, alltså.

IMG_8079

DSofia var djupfryst, och bättrade på sina frusna ögonbryn och läppar med blå glittrig cremeögonskugga.

IMG_8090

De dödssöta dockorna.

IMG_8093

Jag var så himla impad av Druvdräkten, den var verkligen fin.

IMG_8101

Fröken Djupfryst var inte bara blå om läpparna, hon hade också kylklampar fastsatta i bältet (ja, de var frusna på riktigt och ja, hon är rätt förkyld nu) och en förpackning med frysmat som handväska.

IMG_8108

I karaktär!

IMG_8111

IMG_8112

Jag var såklart också i karaktär, och visade på hallgolvet exakt hur mycket discokula jag kunde vara. Senare utvecklade jag även min karaktärs djup, och ställde mig på dansgolvet och roterade långsamt runt runt runt.

IMG_8123

Dukningen och en utav diskarna i bakgrunden. Diskarna var så jäkla bäst! De gick runt hela kvällen och plockade disk, stod i köket och diskade och ville i princip inte prata med en om man inte hade någon smutsig disk att bidra med, haha. Åh, det var en så himla bästa kväll. Mer bilder kommer snart!

xox

Emily

LOADING..