Nu låtsas vi att vi är någon annanstans ett tag.

IMG_7851

IMG_7871

IMG_7883

IMG_7887

IMG_7889

IMG_7905

IMG_7906

IMG_7915

IMG_7924

I måndags ringde Kakan mig och frågade om jag kunde vara ledig ett par timmar på torsdagen, så vi kunde gå på spa. Hon fick nämligen ett presentkort för ett tag sedan, och villa bjuda mig, eftersom hon är världen bästa bästis. Hur som helst, självklart kunde jag jobba igen senare på kvällen om det innebar att jag skulle få bada bubbelpool, så igår drack vi varsin kaffe på vårt stammisställe och sedan promenerade vi Ringvägen ned till Sparadiset.

Så himla speciellt ställe, alltså! Tänk er restaurangen Koh Pangan, om ni varit där, fast i sparversion. Som en lite tropisk, Thailand-aktig värld uppbyggd i en källare på Söder. Det var underligt att kliva in från kylan utanför och in i den här kitschiga fantasivärlden, men jag älskade varje sekund av verklighetsflykten. Vi fick varsin halvkroppsmassage (min var jättebra, fast den gjorde galet ont), och sedan fick vårt eget relaxrum med bubbelpool, färsk frukt och juice, i en hel timme. Alltså, det var så himla prisvärt och mysigt att vi bestämde att vi ska göra besöken till en stående tradition! Om jag förstått det rätt så får man dessutom ta med sig egen alkohol dit, och det är ju toppen om man vill ha födelsedagsfest/möhippa/verklighetsflykt/dejt eller något. Jag går inte så ofta på spa, men när jag gör det kan jag ibland känna att det känns för kliniskt och liksom stelt, för att allt är så fancy. Här kändes det himla avslappnat men samtidigt proffsigt. Om ni behöver låtsas att det ät sommar en liten stund rekommenderar jag det verkligen.

xox

Emily

LOADING..