Just precis nu…

Untitled

Längtar jag efter: att bli kysst på ögonlocken av världens finaste.

Är jag ledsen för: att livet som frilans ska vara så himla osäkert. Ena veckan badar man i jobb, andra dagar är telefonen tyst-så-tyst. Himla jobbigt alltså.

.

Är jag glad för: att jag haft världen mest fantastiska lediga dag idag tillsammans med Kakan! Vi gick på spa och fick massage och grejer, och så åt vi lunch tillsammans efteråt, och gick en promenad. Det spelar ingen roll hur mörkt, fuktigt och grått Stockholm är såhär års, så länge man har en fantastisk person i sitt liv som gör ens hjärta lättare. ♥

Äter jag helst: LUSSEKATT!!1!1 Gud va det är sämst att LCHF-lussekatter aldrig kommer kunna komma i närheten av äkta vara. Så sämst.

MMX.X.XV.

Untitled

Ser jag fram emot med skräckblandad förtjusning: till den första december. Då ni!

Är det finaste jag vet: när personen jag är kär i ger mig komplimanger för sånt som jag faktiskt vill få komplimanger för, utan att jag behöver säga något. Som att jag har fin klädstil och bra smak och att jag är söt när jag är nyvaken, och att jag är himla jäkla smart. Precis som man vill att det ska vara, är det.

l/ll

Untitled

Läser jag: bara jobbmail, känns det som. Alltså åh, jag har inte tid att läsa just nu, och det är så himla jobbigt tycker jag. Jag är liksom inte en sån person som kan ha en bok att läsa BARA när jag ska gå och lägga mig, för när jag väl fastnat i en bok vill jag hinna läsa i den så ofta som möjligt, gärna minst en halvtimme-timme mitt på dagen. Samtidigt har jag så himla svårt att varva ned och somna utan att få läsa en bok, det blir liksom så mycket mer oroligt och ängsligt att bara släcka lampan och somna. Just nu tittar jag på teveserier istället, för dem kan man ju i alla fall somna ifrån med gott samvete.

Är jag galet stressad: över att jag har tre parallella uppdrag som liksom alla ska ha lika mycket uppmärksamhet och tid, och att det inte finns tillräckligt med tid på dygnet för att de alla ska få sina förtjänade tolv-tretton timmar om dagen. Då blir jag ofokuserad och känner att precis allt annat jag gör som inte är jobb är slöseri med tid. Försöker att inte tänka så, men det är svårt när man drivet eget företag att vara ”ledig”.

Lyssnar jag helst på: musiken i det eminenta Niotillfem-rummet som Sandra Beijer skapat i appen Soundrop. Så himla skönt att ha en oändlig playlist med bra musik på i bakgrunden utan egen ansträngning eller en massa prat. Jag är lite trött på radio just nu faktiskt.

Untitled

Drömmer jag om: att åka långt bort, till en varm plats. Nästan vart som helst kan jag tänka mig, bara solen skiner, blommorna blommar, gräsmattorna är sådär overkligt klorofyllgröna och himlen gör ont i ögonen. Snälla, ta mig vart du vill så fort du kan och så vidare i all oändlighet, tack.

Blir jag nostalgisk av: en playlist med proggmusik som Kristofer skickade härom dagen. Minns ”kommunistfesterna” som mitt gäng hade i gymnasiet, då vi drack rödvin, pratade låtsasfranska (?), lyssnade på progg och Doktor Kosmos och diskuterade politik. Herregud, vilka prettobarn vi var alltså. Vill dock inflika att kvällarna ALLTID slutade med masshångel, typ.

xox

Emily

P.S. Klicka på bilderna för källa, as per usual! D.S.

 1. Silja skriver:

  Om du nu får tid att läsa, så rekommenderar jag A Visit from the Goon Squad efter Jennifer Egan (den vann Pulitzer i 2011). Jag håller på med den just nu, och fastän den är lite förvirrande är den ganska fantastisk ochså.

  1. Åh, låter ju hur bra som helst. Har för mig att jag hört talas om den tidigare… Tack för tipset, älskar boktips ju!

 2. Emelie skriver:

  Den där progglistan skulle jag vilja ha! Kan du inte länka?!

  // enblommigtekopp.blogg.se

  1. Den är ju Kristofers, så jag ska fråga först. Det är hans nuvarande skrivsoundtrack nämligen.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..