Sjömän, frostiga skogspromenader och förbjuden kärlek.

Det var himla länge sen vi kikade lite på mina Instagramfeed, känner jag. Så, här kommer tio bilder från förra veckan. Hepp hepp!


Jag var på utställningen Secret LoveÖstasiatiska museet, och den var himla bra och intressant. Rekommenderar den verkligen!


Och så har jag fått dille på att bowla, senaste tiden. Alltså, det är ju sååå roligt. Tyvärr är det ju snordyrt här i Stockholm, typ 300 pix i timmen, så det blir inte så ofta. Men åh, jag älskart!


En kväll förra veckan bjöd jag ett gäng fina människor på middag. Vi drack vin, pratade om internet och hade det allmänt fint.


Och sedan blev det Election Day i USA och jag åt amerikansk frukost och var på valvaka på kvällen. Spännande in i det sista, ju!


På onsdagen kom den här filuren äntligen hem igen. Jag saknar honom så otroligt mycket de veckorna han är hos Kristofer, även om det ibland är skönt att inte behöva ta hänsyn till en extra individ. Men jag sitter ofta hemma och lyssnar efter tassar mot golvet, innan jag kommer på mig själv och inser att han inte är här.


Just nu håller jag på med en sminkprojekt, som ni vet, och då får man hålla att leka med såhär fina ögonskuggor.


I fredags gick jag och Ärtan en lång, frostnupen morgonpromenad i skogspartiet ovanför där vi bor. Det var en makalöst vacker morgon, och en perfekt start på fredagen.


Lördagen var morgonkaffe en promenad bort, hemma hos älskade Kakan, Smulan och Walter. Smulan och jag lekte med hennes älsklingskanin, Bobo. Kärleken till mjukdjur alltså, den är särskild den. <3


Sedan blev det söndag och jag var trött och bakfull efter fest hos Kakan och Walter på lördagskvällen. Artie och jag stannade inne och tittade på Reality Bites, Cotton Club och L’Amour Fou. Att vara bakistrött är så mycket bättre när man har en varm pälskorv på magen, som kilar in sitt lilla huvud mellan min haktipp och hals, och suckar tungt.


Och sedan blev det ju måndag, och jag hade sidenband i håret och kände mig fransk. Måndagar blir lite bättre när man känner sig fin, så enkelt är det.

xox

Emily

LOADING..