Just precis nu…

Längtar jag efter: att det ska bli ljust och sommar igen. Jag vet att jag borde längta till jul och sådär, men jag känner mig lite snuvad på den sommaren som just lämnat oss, och önskar att vi kunde spola tillbaks bandet lite grann.

IMG_2721

Är jag ledsen för: att det ibland är så att man inte kan vara lycklig utan att göra någon annan ledsen. Varför är livet sånt ibland? Så himla sämst ju.

IMG_3012

Är jag glad för: att det känns som om vad som helst kan hända just precis nu!!!

Äter jag helst: upp godiset som blev över eftersom det inte kom några barn och Trick-or-Treatade i år. Inte på rätt dag i alla fall.

IMG_9757

Ser jag fram emot med skräckblandad förtjusning: mitt liv. Jäklar va konstigt och bra det känns som att det kan bli just nu!

Är det finaste jag vet: när mobilen piper till och däri finns ett fint sms från en nyligen väldigt viktig person som skriver saker som gör att man känner det som att man har sockervadd i hela magen helt plötsligt.

IMG_3484

Läser jag: ingenting. Jag har precis avslutat Hannes Råstams bok om Thomas Quick, och den var jätte jätte jättebra! *krimnörd*

IMG_7160

Är jag galet stressad: över hela min tillvaro. Men det är nog en ganska bra sak egentligen.

Lyssnar jag helst på: Hyr stället med Far & son.

IMG_4907

Drömmer jag om: en vår i Berlin, New York, Budapest.

IMG_0762

Blir jag nostalgisk av: att bläddra för långt bak i mitt Instagramflöde på mobilen. Ibland gör det mig jätteglad, och ibland får det mig att börja grina. Usch alltså.

xox

Emily

LOADING..