Höjden av skräckblandad förtjusning.

Happy Halloween!!! Alltså, jag är uppvuxen med Halloween och har alltid haft en (ohälsosam, eh) relation till högtiden. Egentligen kan man nog säga att jag var ett litet gothbarn när jag var liten, jag var besatt av vampyrer, spöken, skräck, blod och ond bråd död fram till tonåren. Mina idoler var Wednesday Addams, Lydia i Beetlejuice och Claudia i En vampyrs bekännelse (Anne Rice var min bästa författare och jag i princip alla mina skolarbeten handlade om henne eller vampyrer eller spöken, typ). Ni hör ju själva. Hur som helst, ni förstår såklart att jag är exalterad, hihi. Så, om ni ska på fest ikväll eller till helgen, här kommer en liten lista på mina bästa horrorbrudar som utklädningsinspiration:
Lydia ifrån Beetlejuice.Claudia ifrån En vampyrs bekännelse.Rosemary ifrån Rosemarys baby.Magenta ifrån Rocky Horror Picture Show.


Tvillingarna ifrån The Shining.


Sally ifrån Nightmare before Christmas.Jennifer ifrån Jennifer’s Body.
Wednesday Addams ifrån filmerna om Familjen Addams.Cherry Darling ifrån Planet Terror.

xox

Emily

  1. julia skriver:

    men å vilket fint inlägg! jag är likadan, har alltid älskat halloween, mysterier och läskigheter av någon anledning. ingen skulle tro det för jag ser nog ganska så harmlös ut och är dessutom lättskrämd. men det är lite som att tjuvkika på något förbjudet genom ett nyckelhål, och när man som jag är smått besatt av logik finns det något extra fascinerande i det där oförklarliga. jag är hursomhelst också väldigt förväntansfull! och tackar för recept på pumpapaj. happy halloween!

    1. Haha, jag blir bara mer och mer lättskrämd för varje år som går! När jag var liten var jag hur härdad som helst, nu tycker jag typ allt är läskigt!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..