Silverglitter att matcha snökristaller med.

IMG_6438

IMG_6441

IMG_6447

Jag läser inte så många bloggar, men just nu håller jag på med ett beauty-projekt, så det blir en hel del sminkbloggar och sånt just nu. På många ställen har jag sett olika varianter på ombréeffekter på naglar, och bestämde mig för att testa, och ni ska få höra hur jag gjorde om ni vill.

Alltså: ett mörkare glittrigt underlack, ett silverglittrigt lack att skapa den skiftande effekten med, och ett överlack behövs. Jag målade två lager av den grå, liten glittriga nyansen först. Det kändes viktigt att låta alltihop torka länge, så det fick det göra. Sedan duttade jag, med hjälp av en såndär liten pensel till ögonskugga ni vet, först ett lager som gick upp över nästan hela nageln (mittenbilden). Lät det torka. Duttade igen, lite längre ned mot nageltippen. Lät det torka. Och sedan duttade jag ett sista lager precis på tippen, och sedan på med överlacket (sista bilden). Rätt tjusigt blev det, och jag känner himla fredagsfin med lite rymd på naglarna!

xox

Emily

LOADING..