Dimmduningarna sjunger i gryningen.

Jag vet att jag är lite tråkig när jag visar Instagrambilder hela tiden, men ÅH jag ville bara visa er de här bilderna just nu. Förra veckan var det en alldeles makalös dimma här, och jag hade inte kameran med mig på väg till dagis med Ärtan, så det fick bli mobilen istället. Alltså, jag älskar dimma, finns det något vackrare? Och gud, jag skulle verkligen inte överleva utan Instagram (jag heter, som alltid, emilydahl).

xox

Emily

 1. Linda skriver:

  Helt makalöst magiskt ser det ut!

  1. Det var det! Älska vardagmagi sådär.

 2. linkan skriver:

  wow! underbara bilder! kan inte du göra ett inlägg där du tipsar om instagramanvändare du gillar? som är lite okända, dvs inte de stora bloggarna?

  1. Jo, apselut. Tyvärr följer jag inte så många, mest kompisar och så. Men jag ska fila lite påre!

 3. Anna skriver:

  Åh, vilka magiska bilder! Supervackra!

 4. Fanny skriver:

  Så underbart vackert. Skicka dem på print och sätt upp dem på väggen!

  fannyhansson.blogspot.com

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..