My Little Pony i ett glas.

IMG_6275

När jag jobbar så sitter jag ju hemma vid mitt lilla hemmakontor, och det är så jäkla smidigt för man slipper gå och köpa lunch varje dag. Vanligtvis, om jag inte är ute på jobb, så äter jag frukost, lunch och mellanmål framför datorn samtidigt som jag jobbar. Och en av mina favroitsaker att göra på eftermiddagen är min hallon- och vaniljsmoothie. Jag älskar smoothies för att de går så fort, och man kan jobba och dricka samtidigt. Så, jag höftar alltid när jag lagar mat och så, men ungefär såhär brukar jag göra (receptet är LCHF-anpassat, men jag skrev lite förslag på sötning, för er som äter carbs, inom parentesen där nere, som ni ser):

Turkisk yoghurt, tre deciliter
Grädde eller mjölk, en deciliter
Frusna hallon, två deciliter
Vaniljessens, ett par droppar
Stevia + seviaströ (eller honung, eller socker, eller kanske… banan?) efter smak

Häll allt i en mixer, mixa tills det är en slät smoothie. Drick! Nomnomnomnmnm.

xox

Emily

LOADING..