När kvällarna blir kallare flyr vi inomhus, där frosten inte kan röra oss.

IMG_5046

Igår var en hemskt fin dag. Allting började med att jag vaknade (!), gick upp och allt sånt där. Sedan gjorde jag Toddlers and Tiaras-miner en stund.

IMG_5050

Nu när jag rensat ur min garderob och sålt en massa saker så har jag också hittat tillbaks till gamla favoritplagg, som den här fuskskinnkjolen och blusen till exempel (H&M respektive Topshop, as per usual).

IMG_5056

När jag klätt på mig och gjort lite fler miner så var det dags att bege sig till Djurgården.

IMG_5058

Där mötte jag upp Aimee, som är en fotograf från NY som gjorde en intervju med mig för L’Oréal under modeveckan, och som ville plåta mig för ett annan grej. Vi gick på Gröna lund, åt sockervadd och ja, plåtade.

IMG_5059

Är inte sockervadd ungefär det finaste som finns?

IMG_5061

Aimee at work. Resultatet får ni se snart. Efter ett par timmar var det dags att åka vidare. Jag sprang en massa ärenden, men glömde såklart bort att fotografera. :(

IMG_5131

När alla ärenden var klara åkte jag hem, svidade om och åkte för att möta upp min bror och Adam, för vi skulle gå och käka på en ny restaurang vi hade hört talas om.

IMG_5080

Stället heter Sloppy Seconds (Verkstadsgatan 3) och är ett nytt hamburgerhak som bara spelar hiphop. Det är helt enkelt två av mina bästa saker på en och samma plats. YAY!

IMG_5085

På Sloppy Seconds fanns massor med sånt som jag älskar, till exempel surkål och korv och sånt. Nom! Men nu var vi ju där för burgarna, så vi koncentrerade oss på dem. Det funkar så att man får en meny med alla påläggsval på, och sedan kryssar man i vad man vill ha på, skriver sitt namn och när din egenbyggda burgare är klar så ropas ditt namn upp och du får gå och hämta den. Älskar sånt.

IMG_5098

Här är en!

IMG_5103

Väggarna var fulla med old school graffiti. <3

IMG_5112

När burgarna kom höll jag på att dö av nyfikenhet. Min första burgare (det är minihamburgare på 50 gram, så man kan äta MÅNGA, hehe) var med taleggio och svart tryffelmajonnäs. Alltså, dog. Min andra var med cheddarost och guacamole, och ja. Gott!!!

IMG_5119

Vi satt där länge länge och drack öl och åt och lyssnade på DJ:n och diskuterade hiphop. Efter en stund fortsatte vi till Judit och Bertil, där det spelades ännu mer hiphop och vi fortsatte diskutera musik tills klockan slog elva och vi bröt upp. Som sagt, en så himla bra dag. OCH idag är det fredag, så saker kan ju bara bli bättre!

xox

Emily

  1. kajsa skriver:

    Hahaha, min kille HATAR när jag gör toddlers and tiaras-miner. Vilket jag struntar blankt i eftersom jag är dels grymt bra på det och dels tycker att det är förbaskat roligt att muntra upp fel tillfällen med hjärtformer runt ansiktet och svassande gång i små cirklar runt migsjälv! Faktum är att 99 % av alla bilder på mig från en Indonesienresa förra året består av just dessa miner. Indonesien har aldrig varit sig likt sedan dess. http://www.whatsupsthlm.se/aenigma

    1. Hehe, Toddlers and Tiaras-miner är ALLTID rätt. Älskar också att slänga mig med ”pixie sticks”, ”go go juice”, ”honey boo boo child make you hollah for a dollah”, ”sparkle baby!” samt ”she’s very facialy talented”. :D

  2. Gillar verkligen skinnkjolen, fin modell, aldrig sett någon liknande. Kul!

    —-http//chasingvintage.blogg.se

    1. Jag tror det, jag har för mig att jag såg en veggisskylt. :)

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..