Svart, vitt och allt däremellan.

20120903-150012.jpg

Mina hjärtan! Vilken helg det har varit, jag är helt slut. I lördags plåtade jag bröllop på Barnens ö, och söndagen gick åt till att återhämta mig, för just bröllop är så otroligt utmattande (om än roligt!). Idag hänger jag med fröken Leia och jobbar med redigering och retusch. Dagens känns oändlig, så det är tur att jag har en liten bostonkompis som ligger här och snarkar uppmuntrande vid min sida. Det borde tamejtusan alla ha.

xox

Emily

  1. Linda skriver:

    En sån kompis hade varit mysigt. Jag brukar ha två chihuahuafröknar som sällskap och det är minsann inte dumt det heller.

  2. Lotta skriver:

    Jag vill ha, jag vill också ha……..en fröken Leia:-) Så söt som bara den är hon. Mami

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..