JAG FLYTTAR – HEJ DÅ DAMERNAS VÄRLD.

Hej mina underbara läsare!

Dagen är kommen, det känns så otroligt konstigt att skriva detta inlägg – men jag ska flytta från Damernas Värld nu. När DV headhuntade mig för några år sedan så trodde jag inte det var sant. Jag kommer ihåg mötet som det vore igår. Jag åkte in till stan flera timmar tidigare för att försäkra mig att jag var i god tid och för att jag skulle hitta till fiket vi skulle ses vid. Jag trodde aldrig att något så stort som Bonnier, Damernas Värld skulle vilja satsa på min lilla hårblogg.

Idag, tre år senare så har min hobby, min blogg vuxit och blivit en del av mitt bolag, blivit Sveriges största hårblogg och jag kan kalla mig en professionell bloggare som krigar bland toppbloggarna.

IMG_0313

Mycket har förändrats och jag skulle aldrig kommit såhär långt om det inte var för er – mina underbara läsare. Men nu är det dags för mig att ta min blogg till nya höjder. Jag älskar att utvecklas och nu kör vi framtiden på Metro Mode tillsammans. Vi kommer ha så roligt och fortsätta vara hår-bästisar.

Bloggen kommer självklart främst handla om hår. Men jag kommer även lägga in mer skönhet, smink och mer personliga inlägg. Ni kommer få en större inblick i mitt kaotiska, över-kreativa liv och bli mer delaktiga i bloggen. Jag kommer även lägga mer tid på rörligt material så som vloggar och tutorials.

NU KÖR VI!!! NY ADRESS NEDAN!

www.elin.metromode.se

www.elin.metromode.se

www.elin.metromode.se

www.elin.metromode.se

img_0910

Tusen tack hela Damernas Värld för min tid här. Massor med kärlek 

 1. erik skriver:

  asdfafsd

 2. erik skriver:

  test23

 3. erik skriver:

  test

 4. Johanna skriver:

  Som jag kommer sakna att ha dig på Damernas! Ser fram emot att följa din fortsättning!!! Stor kram Johanna

  1. Jaa, jag kommer sakna er med <3 Tack snälla fina du. KRAAAM

 5. Linméa skriver:

  Hej Elin!

  Kommer det gå att följa din nya blogg via blogglovin? Försökt söka efter den där men jag hittar inget ?

  1. Hej 🙂
   Vad konstigt, det kommer nog inom kort 😀 Kram

Comments are closed.

LOADING..