EOS Lip Balm – PRESSLUNCH.

Hej mina fina vänner!

Hur mår ni? Igår var jag på en fantastisk presslunch där EOS och VASS PR visade sina nyheter och vi fick avnjuta en riktigt god lunch. Vi var på Berns underbara terass och vädret var verkligen på vår sida. Jag tror ingen har missat dessa underbara små läppbalsam. Dom doftar ljuvligt, innehåller 95% naturliga och fyllda med antioxidantrika vitaminen E, sheasmör och jojobaolja.

img_0932
img_0927
img_0924
img_0921
img_0915

Vi möttes av en svalkande apelsinjuice som jag verkligen var i behov av. Jag hade galopperat runt hela Östermalm hela morgonen så jag var så lökig när jag kom dit – haha.

img_0942

Träffade även på super gulliga och vackra Linn (som kommer bli min nya kollega) 🙂 Om ni mot förmodan har missat hennes grymma blogg så kan ni hälsa på henne HÄR.

img_0946

Dom visade även upp en ”limited edition box” som kommer komma till jul. Jag stod och sniffade hur länge som helst och drömde mig bort till julen.

img_0936
img_0949

Fick även sitta och mysa med Susanne vid lunchen.

img_0947

Vi åt en jättegod nudelsallad med avokadokräm, mums. Ett underbart event, som vanligt när det kommer till tjejerna på VASS PR. Ni får inte missa julförpackningarna, så söta.

 1. er skriver:

  aa we e

 2. Mikaela skriver:

  Vart är din vinröda blus du hade på ett inlägg

 3. Freja skriver:

  Hej Elin! Här kommer en fråga som jag såå hoppas få svar på. Jag har haft ”rump-långt” hår nu så länge jag kan minnas. Jag har väldigt tjockt och självlockigt hår. På senaste tiden har jag fallit för det som många andra också har gjort, lob-en! Tycker det är så fruktansvärt snyggt. Min fråga är alltså om man kan ha en lob om man har väldigt tjockt hår? Är rädd för att se ut som en lampa, haha! Tack för en superblogg, Elin! Du är bäst! kram! 😀

 4. Tilde skriver:

  Önskar sååå att du svarar på detta. För ca 2.5 år sen så blev jag sjukskriven för utmattningssyndrom, var hemma några månader och började jobba igen alldeles för tidigt och kraschade ända ner till djupaste botten och blev sjukskriven igen för samma sjukdom plus en djup depression. Depressionen är nog över och jag håller på att komma ur mitt utmattningssyndrom. Tappade jättemycket hår förra sommaren men har känt att det börjat komma igen sen i vintras förra året och jag började med hairtalk som jag verkligen älskar. Mitt egna hår började växa ut och kännas mer livfullt. Nu sen ca 3 veckor tillbaka har jag börjat tappa massor av hår igen. Det blir korta strån i tinningar och i pannan och det känns lite glesare i benan. Detta gör mej förtvivlad. Syns nog inte så mkt som jag upplever själv men man är ju rädd för man vet ju inte när man slutar tappa. Har köpt holistic b-komplex vitaminer som jag ska ta minst ett år nu har jag tänkt.
  Nu till min fråga:
  Har du nån koll på såna där hårfiber, typ toppik?
  Vilket märke är bäst? Täcker dom även lite utväxt? Håret ser ju ännu glesare ut när man har utväxt. Jag är naturligt rödhårig, rätt så ljusröd och blonderar det blont hos frisören, endast utväxten då såklart. Vilka hårfiber har bäst ljusast blond?
  Tror att nåt sånt här kan få bort min panik för att det ser tunt och glest ut.

 5. fanny skriver:

  Hej! Vart är din topp från:)?

  1. Hej!
   Den är från BIKBOK 🙂
   Kram Elin

Comments are closed.

LOADING..