Är du tunnhårig? Här är lösningen

Hej mina vänner! 

Hur mår ni idag? Jag ska snart bege mig till salongen för att jobba med mina kunder och sen ikväll ska jag till underbara Emelie för träning. Men igår handlade allt om min älskade mamma. Hon har fött fyra barn och efter det så har hon bara tappat mer och mer hår. Hon har testat olika behandlingar och metoder för att få tillbaka håret men det vill helt enkelt inte. Vad finns det för alternativ? – HAIRTALK HAIRWARE.

IMG_0824

Min magiska frisör och tekniker på Hairtalk, Emelie kom och hjälpte Mamma att få ett magiskt fint hår igen. Ett hår som alla vi andra tar för givet. Hairware är en perfekt lösning för dig som lider av extremt tunt hår eller håravfall, alopecia eller annan hårsjukdom.

Det är en överdel som sätts fast med clips (finns även som tejp). Man sätter även vanliga Hairtalk fästen under för att fylla ut med. Just denna Hairware heter ”Easy Top” med clips.

 • Man tar bort den på kvällen
 • Den håller upp till ett år
 • Den sitter som bara den
 • Du tvättar den vid behov (ca 1 gång i veckan)
 • Den är enkel att sätta på och av
 • Hårbotten får andas och det är skönt att kunna tvätta sitt egna hår

IMG_0830

Emelie ”Colorplus:ade” Hairware:en med Brown+Regular. Färgen på Hairwaren var 613/18 och vanliga Hairtalk fästen i färgen 23 (25cm).

IMG_0834
IMG_0836
Före 
IMG_0845
IMG_0842
IMG_0857
IMG_0850

Efter

Min fina, älskade mamma har fått ett helt nytt hår. Denna behandling kostar ca 6990 kr (för endast Hairwaren). Sen tillkommer dom vanliga Hairtalk fästerna.

IMG_0870
IMG_0867
IMG_0865
IMG_0862

Jag tycker själva detta alternativ är genialiskt. Sen vill jag tacka Emelie för det jobb du gjorde på mamma och även allt jobb du gör med mitt hår. Det är många som frågat om hur man bokar tid hos Emelie och det gör ni enklast genom att maila henne på: emelie@hairtalk.se. Hairtalk har även öppnat ett helt nytt showroom där Emelie nu jobbar full tid på.

På tal om det: 

Hairtalk och GHD kommer börja samarbeta för cancerpatienter. Det kommer vara ett öppet hus i deras Academy 26-27/9. Där kommer det erbjudas gratis rådgivning, drop-in/bokade konsultationer för cancerpatienter som vill få hjälp med olika hårersättningsprodukter. Bröstcancerföreningarnas Riksorganisation, BRO, finns även på plats för att berätta mer om sitt arbete.

Vart: Johannesgränd 1 i Gamla Stan / Stockholm.
När: 26-27/9 mellan kl 10.00-17.00
Vill du vara säker på en tid, boka innan på: 08-781 00 10

hairware

Alla ska få chansen att känna sig fina i håret, sprid detta vidare så fler uppmärksammar alla dom fantastiska alternativ som finns.

Visst blev det fint? 

 1. Så otroligt fint och härligt för din mamma! Kan inte vara kul att bli så tunnhårig som kvinna. Synd bara att de flesta vanliga människor inte har råd att lägga ut minst 7000 kr på en sådan behandling. Men så är det ju med det mesta inom skönhet, bara de med fet plånbok har råd. Men det kanske inte kostar så mycket för cancerpatienter iallafall hoppas jag.
  Annars fint inlägg o kul att få se din fina mamma!

 2. Åh, vad fint det blev! Jag har aldrig hört talas om detta tidigare, men det blev ju jättenaturligt!

 3. Visst är det dyrt men ändå värt pengarna om man tappat sitt hår. Och det kostar ju att gå till frissan ändå . Min frisör tar över 2000 kr för slingning och klippning. Har man dessutom ovanligt tunt hår skulle i alla fall inte jag tveka.
  Ser väldigt naturligt ut.

 4. Hej fina Elin!

  Tack för en underbar blogg och vloggar jag konstant stalkar haha 🙂
  Har en fråga, väldigt känslig sådan. Min man har så länge jag kan minnas problem med att hårfästet kryper uppåt, vet inte vad det kallas men som två ”U” vid varje tinning liksom. Han mår så så så dåligt pga detta då han är väldigt ung, och det verkar gå snabbt. Har du några som helst tips som kan hjälpa? Han försöker styla det för att dölja så gott det går, men med lockigt hår är det svårt att få det helt snyggt.
  Tusen tack på förhand!! Och läängtar efter nån inredningsvlogg:))) kram!

  1. Hej Kim!
   Haha, vad roligt att höra – TACK <3
   Jag förstår, ett väldigt vanligt problem. Men du, jag tror det finns behandlingar för flikar – både för män och kvinnor. Dock tror jag det är rätt dyrt men googla dig fram. Styling brukar oftast fungera ett tag men har flikarna börja komma fram i en ung ålder så tycker jag nog att man ska fundera på att transplantera hårsäckar till dom kala områderna. Om jag var kille och började tappa hår eller få stora flikar (20-30 års åldern) så skulle jag behandla det. Hoppas det var till någon hjälp i alla fall 🙂 KRAM

  2. Att han inte rakar av sig allt? Det är ju snyggt med rakat hår så jag tycker det är så onödigt att må dåligt över det när det är lätt åtgärdat och snyggt dessutom. En bekant mådde också dåligt när fästet kröp upp och provade massa medel som inte hjälpte. Nu i efter hand så ser man ju att det är mycket snyggare när det är rakat.

 5. Hej Elin!
  Jag har alltid varit brunett, jag är född med chokladbrunt hår (tänk dig marabou) men nu är jag blond och varit det i ett halvår. Jag färgar jämt utväxten hemma. För kan inte hela tiden gå till frisören och färga eftersom utväxten kommer direkt och jag gillar att vara blond. Men jag använder färgbomben 1002. O tvättar håret en gång i veckan. Men håret är ändå rätt torrt. Så nu är frågan sliter det mindre om jag har brunt hår o färgar utväxten eller sliter det mer när jag är blond fast bara färgar utväxten? Tycker det är tråkigt när det är så tort. Det är inte bara i topparna det kan kännas i mitten av håret med. O jag har färgbomben sen har jag morrocaninpackningen också hemma. Tacksam för svar!! Kram

 6. Hej! Vilket bra inlägg! Kan du inte skriva lite om hur det går sedan? Min kära mor har också väldigt tunt hår, skulle vara intressant att se om denna metod kan göra något för kvaliteten. Tack för en inspirerande blogg! ❤

  1. Hej Fanny 🙂 Tusen tack, roligt att du är här inne <3
   Min mamma har haft denna metod i ett år ungefär och den påverkar inte det egna hår negativt. Oftast när man är väldigt tunnhårig så får man oftast face the fact och utnyttja dom alternativ som finns för att känna sig mer bekväm med sig själv 🙂
   KRAM

 7. Hej Elin!
  Jag har kört haitalk i 6 månader och plockade ur det igår för mitt eget hår har tagit väldigt med stryk. Det är tunt och stripigt och har gått av på många ställen, det är inte ens i närheten av vad jag hade innan (vill tillägga att jag följt alla råd och använt rätt produkter). Jag har nu accepterat att ”det är som det är”… MEN nu vill jag veta om du har nå tips på produkter jag kan använda för att bygga upp mitt hår igen? Vill ju ha tillbaka det fina håret jag hade innan hairtalk!!! 🙁

 8. Hej!
  Har varit sugen ett tag på att klippa loob men är osäker på det för har så tjockt hår.
  Kan frisyren bli snygg och inte se ut som en längre page typ?
  Eller hur gör man?
  Jättebra blogg!
  Kram

  1. Hej Anna! Tusen tack <3
   Åh vad roligt. Har man väldigt tjockt hår så brukar jag klippa lob:en lite längre än "standard" längden för en lob. Sedan klippa upp den lite grann för att få lite luft i håret. Men det bästa är att gå igenom allt med din frisör så kommer hon/han hjälpa dig så frisyren passar dig och ditt hår perfekt. Lycka till!
   KRAM

 9. Hej!
  Jag har en kompis som tappat allt sitt hår, funkar det att använda denna peruk då? Eller måste man ha lite hår under?
  Och hur ofta måste man köpa en ny?
  Tack för en bra blogg.
  KRAM

 10. Hej elin.
  Älskar din blogg och är en trogen läsare. MEN, jag saknar lite inspiration för oss brunetter. Kan du snälla sätta ihop ett litet inspo collage. Den 17onde ska jag äntligen till min frisör och ta hand om sommarkaoset och längder som blivit alldeles för blekta av solen, så jag behöver lite inspo på mörka djupa hårfärger!
  Kram

 11. Hej Elin! Hur är egentligen det här med att färga håret med produkter i? Alltid när jag har gått till frisören så frågar de aldrig om man har produkter i utan sätter i gång med färgningen direkt. Jag ska till frisören på fredag och tvättade precis håret och utan att tänka mig för hade jag i mitt leave-in balsam. Kan leave-in balsamet reagera med färgen på något sätt så att håret går av eller dylikt? Jag vill inte gå dit med nytvättat hår så jag har ingen lust att tvätta det igen.. Kram!

 12. Hej Elin!

  Du är så sjukt snygg för det första!

  En 22 årig tjej, student, som har vågigt/lockigt hår med lite mer raka partier och andra krulliga partier som kämpat hela livet efter långt hår. Fick det och nu har jag slitit av det från långt till strax under axlarna med platt/locktång för att få Hollywood hår. Jag är så ledsen och besviken, kan man sätta in hairtalk i lockigt hår? Använder clip on när jag ska ut och dansa men till vardags känner jag mig verkligen oattraktiv som tusan. Alltid kämpat med mitt hår men ver inte hur jag ska få det långt igen, känna mig fin (=använda värmeverktyg)?

  Tips?

  Kram

 13. Din mamma blev jättefin! Jag är också tunnhårig, dels genetiskt men också för att jag har hypotyreos. Med hjälp av Levaxin har jag slutat att tappa hår i sådana stora mängder.

 14. Ibland kan kopparöverskott vara en orsak till håravfall. Be din mamma gå till en näringsterapeut och ta en hårmineralanalys så kan hon säkert få hjälp att bygga upp kroppen inifrån med näring och få bättre kvalitet på håret.
  http://kurera.se/koppar-cu/

Comments are closed.

LOADING..