En vacker och sorgsen dag

Hej mina vänner! 

Hur mår ni? Regnet bara öser ner här i Gävle och en mysig familjekväll med god mat står på schemat. Som ni såg på Instagram så är jag i Gävle främst för att säga farväl av min älskade farfar som gick bort för ett tag sedan. Jag förlorade farmor för några år sedan och det kan vara det värsta jag varit med om. Denna gång var minst lika jobbig men dagen igår var så vacker och jag var mer förberedd på detta än sist.

IMG_0734

Syster, jag och pappa.

IMG_0812

Mina älskade systrar!

IMG_0745

Jag tog väldigt mycket bilder vid själva begravningen men jag vill hålla detta privat. Men ville ändå visa er denna underbara blomma som är i form av ett hjärta. Jag kan vara en väldigt känslokall människa, gråter väldigt sällan och jag flyr oftast när jag känner att någonting är jobbigt. Men när det kommer till familj så knäcker det mig totalt.

Jag har det lite jobbigt denna helg så jag hoppas ni har överseende med uppdateringen denna helg.

IMG_0807

IMG_0787

Sedan åkte vi ut till Skärgårdskrogen i Utvalnäs för en god skärgårdslunch och kaffe.

IMG_0794

Jag åt en skärgårdstallrik. Dom rökta räkorna och all lax var stor favorit.

IMG_0799

Pappa åt en magisk gös med risotto till.

IMG_0818

Till efterrätt åt jag äppelpaj. Maten var jättegod men servicen var under all kritik. Vi var ett stort sällskap och servitören var själv och vi fick maten före drycken samt så var hon så otrevlig. Vi hade förbeställt allt men fick ändå vänta i en timme innan vi fick in maten.

IMG_0797

Min älskade storasyster och jag.

 1. Beklagar sorgen. Känns hemskt att säga under dessa omständigheter men jag älskar när din blogg är såhär lite mer personlig. Kramar

  1. Tack snälla, vad roligt att höra 🙂 Då ska jag fortsätta med det. KRAM

 2. Katrin skriver:

  Tänker på dig och din familj.
  Beklagar sorgen. Skickar värme och kärlek till er.
  ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

  Varma kramar
  Katrin

 3. Anne skriver:

  Inte ska du behöva tänka på oss bloggläsare en sådan helg. Umgås du med dina nära och kära och kom tillbaks när du känner för det. Kram!

Comments are closed.

LOADING..