Fall in love in 7 seconds

Hej underbara ni! 

Det är så otroligt skönt att vara hemma i Gävle. Ni som känner mig kommer inte att tro mig. Jag somnade kl 22.30 igår och vaknade strax innan 11.00 idag. Kan ni förstå vilken lycka? Det känns som jag har jordens baksmälla men tror det är för att kroppen fått vila, haha. Eller vad tror ni?

Jag har glömt att visa er en inpackning som jag är helt kär i. Jag är väldigt kinkig när det kommer till hår-inpackningar. Jag fick hem ett pressbud från UNITE för ett tag sedan och den innehöll en ny mask från 7SECONDS. Allt från den serien är jag kär i så jag hade höga förväntningar.

IMG_0715

Hemma hos mina föräldrar så har dom jacuzzi och jag tog med mig min inpackning och tänkte ha Elin-Spa ikväll. Det var två veckor sedan jag hade håret i inpackning så ikväll är det dags.

Det håret behöver mest är fukt och denna inpackning ska ge fukt och ge ett hår som är lätt att forma (utan att tynga ner). Den innehåller bland annat sheasmör, ricinolja från ricinfrö, hydrolyserad keratin (har en reparerande effekt), aminosyror samt ambraextrakt.

IMG_0714

Den är självklart väldigt krämig (annars skulle jag inte tipsa om den). Ni vet hur viktigt det är för mig att en inpackning är tjock och krämig. Den doftar magiskt gott och jag låter den sitta i håret ca 10-15 minuter.

TIPS: ”När jag har schamponerat håret och duschat kroppen så går jag ur duschen. Sedan handsukstorkar jag håret lite lätt och applicerar hårinpackningen framför badrumsspegeln. Jag vill ha så lite vatten som möjligt i håret för att inpackningen ska få tränga in så smidigt som möjligt. Sedan tar jag en bred kam och separerar håret och inpackningen. Flätar en lös fläta och sedan låter jag den verka. Sedan sköljer jag väldigt noga, avslutar med kallt vatten (ni kan använda balsam om ni önskar också).”

Håret blir verkligen mjukt och när jag har fönat håret så känner jag att det är lättare att föna med rundborsten och håret doftar så gott.

Unite 7Seconds Masque 369 kr. 

 1. Jenny skriver:

  Hej! Funkar de att använda denna inpackning med en annan serie schampo o balsam (t ex Redken)? 🙂

 2. Emma skriver:

  Denna är på väg hem till mig nu. Behövde en ny inpackning och kände att denna vill jag testa. Tack för superba tips! 😀

 3. Bibi skriver:

  jag undrar när du sk ”blonderar” eller gör ”folieslingor” tycker du då det är snyggare om hårbotten är mörkare eller samma färg, beror det på att en del passar i mörkare hårbotten eller? intressant veta, sen undrar jag varför jag om du även tar kunder som är äldre, hittills har du bara visat bilder på yngre personer, vore kul se frisyrer på oss äldre, men ok vi är nog inte så roliga att se på längre hihi. tack igen för en jätteintressant blogg.

 4. Lina skriver:

  Hej! Jag var till frisören idag och blekte upp mitt naturligt mellanbruna hår, märkte då jag kom hem att stora delar är mycket orangea/gula. Kan man åka tillbaka till salongen för att kräva att de fixar det eller är det bara ngt man får acceptera? I nuläget vill ja helst bara dra en påse över huvudet för de klär mig verkligen inte alls 🙁 och om man åker tillbaka, är det en till blekning som brukaf gälla då? Tacksam för svar!

Comments are closed.

LOADING..