Dom snyggaste på MTV – VMA 2016

GOD MORGON! 

Hur mår ni idag? Jag är väldigt trött och har enorm träningsvärk. Jag ska hem till Gävle nu på morgonen och stanna tills på måndag. Det ska bli så skönt att få ett break från livet här och bara åka hem och umgås med min underbara familj. Träffa mina gudbarn och äta massor med god mat.

MEN, det finns nog ingen som kan ha missat MTV – VMA 2016 i veckan. Såg ni Queen B? Jag har nog stirrat i timmar på alla bilder på henne.

beyonce

Photo:Dimitrios Kambouris/Wireimage

Outfiten är en egen gala i sig men hennes frisyr var så snygg. Perfekt höjd, textur, färg och form. Helt klockrent!

2

Photo:Nicholas Hunt/Filmmagic & Dimitrios Kambouris/Wireimage

Kan vi inte prata om att Alicia Keys kom helt osminkad med en helt magisk hög, bun på huvudet? Vilken skönhet. Sen måste jag säga att den snyggaste lob:en går till Ashley Graham.

kimk

Photo: Dimitrios Kambouris/Wireimage & Getty / Nicholas Hunt

Jag kan inte hjälpa att ta med Kim K på min topplista. Klänningen må vara i det utmanade laget men jag älskar helheten. Sexigt, wet, beachy, guld och genomskinligt. Det är såhär man tror att man ser ut när man badat med kläderna på en sommarnatt kl 05.00 på morgonen. Eller hur?

Nu ska jag packa ner det sista och åka hem till G-Town. Jag tar med mig vlogg-kameran så förhoppningsvis kanske ni får hänga med i mina gamla hoods (; Ha en underbar dag vänner.

 1. Stina skriver:

  Hej! Jag undrar om du inte skulle kunna tipsa om bra, prisvärda plattångar?:)

 2. Hej Elin!
  Tack för en grym blogg, keep going??
  Tänkte på det, du skulle inte vilja skriva ner hur din resa började? Vilken skola du gick på, varför du ville bli frisör och ja hur allt började helt enkelt, till där du är idag, det hade verit spännande läsning!?

 3. Annika skriver:

  Kim K är som hon är, lite extra allt och jag gillar´t också! I alla fall som oftast.
  Tyckte inte att Alicia var så het, klänningen var hemsk.

 4. J skriver:

  Hej Elin.
  Jag har hairtalk extensions och jag älskar det. Har bara ett problem som jag hoppas du kan ha svar på. Har 4 paket i längden 40 cm, men jag tycker mitt hår är alldeles för tjockt i topparna. Går det att klippa till hos min frisör? Tunna ut eller något. Eller kanske bara ha tre paket? Tack för en bra blogg :*

  1. Hej!
   Åh vad roligt. Ja absolut, frisören klipper till en frisyr som du känner dig nöjd med (oavsett mängd löshår). Bara ringa din frisör så löser hon/han det till dig 🙂 Kramar

 5. Elin skriver:

  Hej Elin !
  Vill börja med att säga att du har en grym blogg , du är en grym frisör som jag följer och ser upp till !

  Jag är en nyutbildad frisör som gick en privatutbildning på 9 månader i Göteborg.
  Jag är nu anställd på en salong där allting är som helt nytt för mig , andra färger osv. Jag älskar yrket och vill lära mig allting inom det och bli en grym frisör men jag känner att jag inte får ut nånting bra av att vara där jag är idag då jag inte får tillräcklig med feedback , ingen nära kontakt med anställda och jag får stå alldeles för mycket på egna ben, vilket är bra men jag behöver mera erfarenhet och någon som ser lite mera vad jag gör och att jag får tips och konstruktiv kritik och får förklarat för mig hur saker fungerar och dessutom shyssta kollegor.

  Min fråga till dig är , hur gick du tillväga i början ? Och har du något tips på vad jag kan göra ? Kanske söka mig vidare till något annat ställe ?

  Tack på förhand ❤️

Comments are closed.

LOADING..