VIDEO – Sminka er med mig

Hej mina vänner! 

Hur mår ni? Jag filmade hela dagen igår och äntligen så fungerade det. Jag blev så sjukt nöjd med denna sminkning och det var så kul att bara sitta er och prata med er. Jag ska in till salongen snart och jobba halvdag med kunder. Därefter ska jag iväg till Emelie (PT) och träna, efter det ska jag äta  med en vän och efter det ska jag hem och jobba framför datorn.

Jag ska nämligen ha lite semester denna vecka. Jag ska hem till familjen i Gävle och umgås i några dagar, har saknat alla så mycket. Men jag hoppas ni tycker om videon och har ni några funderingar så är det bara att kommentera. Alla produkter ligger listade under videon. PUSS

BAS: 

 • the POREfessional: matte rescue gel
 • No7 Airbrush Away Radiance Boostin Primer
 • MAKE UP FOR EVER
  Ultra HD Invisible Cover Stick Foundation NR: ”Soft Sand”
 • BECCA – Shimmering Skin Perfector ”Opal”
 • NARS – Radiant Creamy Concealer ”Vanilla”
 • Kat Von D – Lock-It Concealer Crème ”L5 – Neutral”
 • MAKE UP FOR EVER – Pro Sculpting Face Palette ”Nr 20”
 • Benefit – watt’s up! cream highlighter
 • BECCA – Champagne Pop
 • Laura Mercier – Secret Brightening Loose Powder
 • MAKE UP FOR EVER – HD Microfinish Powder
 • Kat Von D – Shade + Light Contour Palette
 • Dark Chocolate Soleil – Deep/Tan Matte Bronzer
 • Too Faced – Sweethearts Blush ”Sparkling Bellini”
 • Make Up Forever – Mist & Fix

BRYN:

 • Benefit – ka-BROW! eyebrow cream-gel color ”nr2”
 • Benefit- gimme brow volumizing eyebrow gel ”nr3”
 • Benefit – ready, set, BROW! clear brow gel

ÖGON:

 • Kat Von D – Metal Crush
 • The Balm – Overshadows ”Work Is Overrated”
 • Kat Von D – Liquid Eyeliner ”Tropper”
 • Benefit -they’re real! lengthening mascara
 • Sweed Lashes – Gabbi

LÄPPAR:

 • Make Up Store Lip Liner – Nude Beauty ”matt”
 • Kat Von D – Everlasting Liquid Lipstick ”Lolita”
 1. Emelie skriver:

  Så underbar du är! Vet du vart man kan köpa Kat Von D på nätet? 🙂

 2. Emma skriver:

  Hej Elin! Du är så duktig och älskar att kolla på dina videos! En liten fråga bara för jag ska precis köpa lite nytt smink! Om jag förstår de rätt så använde du Laura Mercier – Secret Brightening Loose Powder under ögonen och sen MAKE UP FOR EVER – HD Microfinish Powder för att fästa resten av basen, stämmer de? Tack för en jätte bra blogg och youtube kanal 🙂

 3. Bibi skriver:

  Tittade på den igen. Du har jättefin hy och jättefina kinder du kommer se bra ut även när du blir 40 år lovar dig. Du liknar min bästa vän som blev vackrare och vackrare med åren, hon hade samma ansikte som du. De som har mera insjunkna kinder åldras snabbare.

 4. Alma skriver:

  Hej! Jag undrar bara om du inte skulle kunna lägga upp en video när du färgar dina ögonbryn? Jag har superblonda ögonbryn och försöker hitta tips på hur man kan färga dom utan att dom blir stripiga, för mörka och fula. Jag skulle jättegärna vilja ha sånna som du, men det är väldigt svårt att hitta videos på så fina ögonbryn, de flesta är liksom tunna och rätt formlösa som stora bågar mitt i pannan.
  Jag skulle bli superglad för varenda litet tips man kan få med just ögonbryn för de är så jäkla svårt…

  Kram

 5. Linda skriver:

  Skön du är.:) Har aldrig sett dig i videos innan och måste säga att du är skönt avslappnad. Älsk på personer som är ärliga. Och grattis till allt, det är du verkligen värd. Kram

  1. Men gulle, tusen tusen tack <3<3
   KRAMAR

Comments are closed.

LOADING..