VIDEO – Sminka er med mig

Hej mina vänner! 

Hur mår ni? Jag filmade hela dagen igår och äntligen så fungerade det. Jag blev så sjukt nöjd med denna sminkning och det var så kul att bara sitta er och prata med er. Jag ska in till salongen snart och jobba halvdag med kunder. Därefter ska jag iväg till Emelie (PT) och träna, efter det ska jag äta  med en vän och efter det ska jag hem och jobba framför datorn.

Jag ska nämligen ha lite semester denna vecka. Jag ska hem till familjen i Gävle och umgås i några dagar, har saknat alla så mycket. Men jag hoppas ni tycker om videon och har ni några funderingar så är det bara att kommentera. Alla produkter ligger listade under videon. PUSS

BAS: 

 • the POREfessional: matte rescue gel
 • No7 Airbrush Away Radiance Boostin Primer
 • MAKE UP FOR EVER
  Ultra HD Invisible Cover Stick Foundation NR: ”Soft Sand”
 • BECCA – Shimmering Skin Perfector ”Opal”
 • NARS – Radiant Creamy Concealer ”Vanilla”
 • Kat Von D – Lock-It Concealer Crème ”L5 – Neutral”
 • MAKE UP FOR EVER – Pro Sculpting Face Palette ”Nr 20”
 • Benefit – watt’s up! cream highlighter
 • BECCA – Champagne Pop
 • Laura Mercier – Secret Brightening Loose Powder
 • MAKE UP FOR EVER – HD Microfinish Powder
 • Kat Von D – Shade + Light Contour Palette
 • Dark Chocolate Soleil – Deep/Tan Matte Bronzer
 • Too Faced – Sweethearts Blush ”Sparkling Bellini”
 • Make Up Forever – Mist & Fix

BRYN:

 • Benefit – ka-BROW! eyebrow cream-gel color ”nr2”
 • Benefit- gimme brow volumizing eyebrow gel ”nr3”
 • Benefit – ready, set, BROW! clear brow gel

ÖGON:

 • Kat Von D – Metal Crush
 • The Balm – Overshadows ”Work Is Overrated”
 • Kat Von D – Liquid Eyeliner ”Tropper”
 • Benefit -they’re real! lengthening mascara
 • Sweed Lashes – Gabbi

LÄPPAR:

 • Make Up Store Lip Liner – Nude Beauty ”matt”
 • Kat Von D – Everlasting Liquid Lipstick ”Lolita”
 1. Hej!
  Vilken underbar smink video du bjuder på!!
  Så kul att se hur du gör och du verkar vara en helt underbar tjej! Tack! Kram Malin

 2. Hej Elin!
  Jag tycker att du är fantastiskt duktig på det du gör och jag älskar verkligen din blogg. Jag bor sedan en tid tillbaks i Thailand och mitt skandinaviska hår pallar inte riktigt trycket med all värme, sol och bad här nere. Har du några tips på bra hårvårdsrutiner med inpackning, balsam etc. som är bra för just solskadat torrt, risigt hår? Kram Sara

 3. Dina videos är lätt mina favoriter! Man får så mycket inspiration, tusen tack 🙂
  Har även en fråga som gäller hår. Jag har alltid haft kommunalt vatten, men ska precis flytta till hus med egen brunn. Är det något speciellt jag måste tänka på då? Eller kan jag fortsätta sköta mitt hår som innan? 🙂
  Kram!

  1. Hej 🙂
   Jag köpte den i USA på Sephora. Vet inte om den går att få tag på i Europa – googla! Kram Elin

  2. Vet att den har funnits att beställa på Cult Beautys hemsida, där beställde jag min – så prova kolla där! 🙂

 4. Hej, tack för en jättebra blogg och alla bra videos, dessa förgyller min vardag!
  Jag har en fråga, jag börjar använda torrschampo redan från dag ett efter hårtvätt för mitt hår blir så platt och ”halt”…detta händer även fast jag fönar håret och då stylar under föningen med saltspray och någon slags ”rootlift”. Jag vill inte använda torrschampo så tidigt men jag gillar volymen och strävheten det ger.
  Har du något tips på produkter jag kan använda till exempel vid hårföning eller så för att få bukt med här? 🙂 jag har förut även testat sånt där puder men jag gillar inte den känslan i håret man får av dem.
  Tack på förhand!

 5. Ohh älskar champagne pop, en av mina favoriter! Det är verkligen det bästa knepet att få highlightern att komma fram lite, brukar även spraya ansiktet med settingspray och sen lägga på highlightern för extra mycket baaam-effekt 🙂

 6. Snygg sminkning! Man blir inspirerad! Det här är en look jag hade använt till kvällen. Förresten tycker jag din dialekt kommer fram så härligt i dina videos.

 7. jättefint. Kul att se proffs sminka sig. Ögonskugga är svårt få snyggt: Föresten såg du nyhetsmorgon igår om Höstens frisyrer.

 8. Snygg sminkning!! från en ludenfis till en annan 😉
  Så avundsjuk, önskar jag kunde ”smeta på” foundation och shimmer av alla dess sorter utan få problem 🙂
  jag kan bara tänka namnet på en ny sminkprodukt och sen kommer orenheter… så bäst att hålla sig till det som fungerar bäst för mig. Alltid lika kul med dina inspelningar, jag är ju torsk på hår, nagellack, smink och hudvård så allt nytt är roande!

 9. Skön du är.:) Har aldrig sett dig i videos innan och måste säga att du är skönt avslappnad. Älsk på personer som är ärliga. Och grattis till allt, det är du verkligen värd. Kram

 10. Hej! Jag undrar bara om du inte skulle kunna lägga upp en video när du färgar dina ögonbryn? Jag har superblonda ögonbryn och försöker hitta tips på hur man kan färga dom utan att dom blir stripiga, för mörka och fula. Jag skulle jättegärna vilja ha sånna som du, men det är väldigt svårt att hitta videos på så fina ögonbryn, de flesta är liksom tunna och rätt formlösa som stora bågar mitt i pannan.
  Jag skulle bli superglad för varenda litet tips man kan få med just ögonbryn för de är så jäkla svårt…

  Kram

 11. Tittade på den igen. Du har jättefin hy och jättefina kinder du kommer se bra ut även när du blir 40 år lovar dig. Du liknar min bästa vän som blev vackrare och vackrare med åren, hon hade samma ansikte som du. De som har mera insjunkna kinder åldras snabbare.

 12. Hej Elin! Du är så duktig och älskar att kolla på dina videos! En liten fråga bara för jag ska precis köpa lite nytt smink! Om jag förstår de rätt så använde du Laura Mercier – Secret Brightening Loose Powder under ögonen och sen MAKE UP FOR EVER – HD Microfinish Powder för att fästa resten av basen, stämmer de? Tack för en jätte bra blogg och youtube kanal 🙂

Comments are closed.

LOADING..