MAKE UP – METAL CRUSH

God morgon vänner! 

Nu ska jag verkligen klaga. Jag höll på hela dagen igår och filmade en ny sminkvideo. Men jag vet inte vad som är problemet med min kamera?! Den börjar filma, sedan slutar den och hänger sig typ. Den går att ta bild med och allt annat men just film går inte? Om ni vet svaret så skriv gärna, jag vill göra ett nytt försök idag igen.

Men oavsett så gjorde jag en ny sminkning som jag inte gjort förut. Jag kan bli lite trött på mina vanliga matta, bruna skuggor så jag testade en ögonskugga från Kat Von D – ”Metal Crush”.

IMG_0659

IMG_0655
IMG_0652

Till det så körde jag lösögonfransar och Kat Von D – Lolita läppstiftet. Jag ska självklart göra om denna sminkning på video och visa er alla produkter jag använt. Jag babblade om livet och allt kul som ska hända men när jag var halvvägs så hade kameran slutat filma 🙁 jag blir så arg. Hoppas ni har tålamod, i’m on it.

IMG_0613
IMG_0609

IMG_0644

Här tog jag i dagsljus så ser man tonen lite annorlunda. Denna skugga kommer läggas in i min vardagsrutin.

Håll tummarna på att kameran fungerar idag

 1. Mona skriver:

  Gällande trådring/epilering i ansiktet så funderar jag på om du inte ska använda en fet kräm i efterhand, typ som weledas skin food eller True Organics All you need is me. Fetare krämer som återfuktar och reparerar huden. Sen funderar jag på om jag inte läst någonstans att det är bra att noppa ögonbrynen efter duschen eftersom porerna är er öppna och huden mjukats upp, då ska det inte göra lika ont iaf. Kan ju vara värt att testa!

  1. Superbra tips, ska testas 🙂 Jag brukar noppa efter dusch och det funkar. Men just wax och träd får jag utslag av 🙁 så typiskt. Kram Elin

 2. emmis skriver:

  satt här me chokladmask efter ja lagt barnen o småskratta åt dina hörni då ja är från hälsingland! äälskar dina sminkinlägg o vloggar de här var bästa vloggen på länge?? highlighter tipset var kanon!!! så tack!! tummen upp absolut. älskar även inredning ja älskar bloggen/instagram rustaupp eller issa rustar upp. men hon glr färgstarkt o mkt barninriktad dock hehe. goonatt?

 3. Alma skriver:

  Hej! Snabb fråga, jag har lite guldblont hår, har sätt sidor som kallar det strawberryblond. Jag tycker om färgen, men känner rätt ofta att den är tråkig då allt är likadant. Samma färg överallt förutom några få lite mörkare röda slingor. Det är ju min naturliga färg och jag har aldrig färgat håret eftersom jag inte vill behöva hålla på med utväxter eller så.

  Jag skulle verkligen vilja ha tips på sätt att få det lite roligare. Har tänkt på att sätta in lite ljusa slingor. Skulle verkligen vilja ha blekta toppar/ombre, men är lite osäker på om det verkligen skulle vara snyggt med min hårfärg som ”bas”. Vill liksom inte färga botten mörkare ljust för utväxten och också för att jag har ett väldigt tunt och fint hår som lätt går av, även fast det skulle vara min drömhårfärg med brunare toner och blekta toppar.
  Supertacksam för tips! 🙂

 4. Therese skriver:

  Hej! Jag har en fråga om löshår.. Mitt hår har blivit väldigt tunt och tappar dagligen extremt mycket hår, vilket jag tror beror på stress. Jag har därför blivit lite sugen att sätta i några slingor löshår, inte alls mycket. Kanske 10-12 slingor. Bara för att få lite med volym/tjockt, inte längre. Är det ens möjligt? Vad skulle det kosta? Jag vet inget om löshår faktiskt, haha.

 5. Ååååå, bara så snyggt! Ser fram emot filmen. Hoppas snart på färgtips för oss brunetter! Och kort hår?

Comments are closed.

LOADING..