Tips på hårfärg efter sommaren

Hej vänner! 

Herregud vad jag har sovit ut. Jag hade Felicia hos mig igår ikväll och vi åt falafel, drack rödvin och hade världens mysigaste kväll. Men innan det så tog jag hand om min magiska PT på salongen som är tillbaka efter semestern (så nu är vinkvällarna en minne blott).

Jag färgade henne precis innan hon åkte bort till solen i sex veckor så jag förstod att hennes hår skulle vara en orange, rishög när hon kom tillbaka – haha. Men jag blev förvånad, den beiga tonen hade försvunnit och bottenfärgen hade blivit några lägen ljusare men annars tyckte jag det såg bra ut.

IMG_0572

Före

IMG_0578
IMG_0584

Efter

Jag tror att 95% av mina omber-kunder vill göra denna färgning just nu efter sommaren.

Efter sommar färg (blondiner)

 • En mörk bottenfärg som går lite längre ner
 • En blandning av olika slingor
 • En beige/kall ton på hela håret som dämpar det solblekta håret

emelie

Visst blev det fint? Jag älskar denna lite råare blonda tonen tillsammans med en mörk botten. Kunde får vara riktigt blond men ändå förstärka solbrännan med en mörk kall bottenfärg. Eftersom längderna har blivit så blekta under sommaren så använder man sig utav dom och endast byter ton.

Ska ni göra några förändringar till hösten? 

 1. Mimmi skriver:

  Hej! Tänkte kolla om vart du finns? otroligt fina färger, är riktigt taggad på at få bort den gula färgen i mitt hår till något sånt här! hur gör jag? Kram Mimmi

  1. Hej!
   Tyvärr så tar ej emot nya kunder.
   Kram Elin

 2. Lotta skriver:

  Åh, ja!
  Jag ska klippa mitt halvlånga hår till en lob som jag suktat efter ett tag!
  Tanken är att jag ska låta min utväxtfärg vara kvar o göra resten ännu blondare i en kall ton! Hoppas det blir som man tänkt ☺️

  1. Åh, låter som en jättebra idé 🙂 Lycka till! Kram Elin

 3. Evelinn skriver:

  Jag har redan gjort en höstförändring! Hade en ombre med min egna färg i botten (mörkbrun) och en ljuskoppar blond i längderna. Bestämde mig för en stor färgförändring och det fick bli en mörkbrun botten som jag hade innan sen mörkrosa längder och blev verkligen super nöjd.

  1. Weeeei, vad roligt 🙂 Glad att du blev nöjd. Kram Elin

Comments are closed.

LOADING..