EN STOR NYHET – Vad tycker ni?

r-2

(LÄNK TILL INTERVJUN)

Hej vänner! 

Ni ser rätt, det blir en helomvändning för mig i höst. Ni som följer mig på andra sociala medier har sett att jag ska flytta till Metro Mode och tack för all fin respons och fina ord. Det ska bli så otroligt roligt och jag är verkligen så peppad på detta. Jag har bloggat länge, i sex år och jag har byggt upp en blogg från noll till det som är idag och det är helt otroligt hur en hobby kan bli ett fulltime job.

Jag har fokuserat helhjärtat på hår och med tiden så har jag valt att lägga in skönhet och nu även lagt in vloggar så ni får lära känna mig lite bättre som person. Jag tycker bloggvärlden har förändrats och när jag själv läser bloggar så märker jag att det är personen som är mer intressant för mig. Jag har även märkt vad ni tycker mer om och jag tror vi är inne på samma spår.

Jag vill bredda hela bloggen. Hår ska alltid stå i fokus men jag vill utvecklas och få in mer skönhet, personliga inlägg, vloggar, mode och även hälsa. Min livsförändring har intresserat er mycket och jag vill kunna få en röd tråd i alla inlägg så jag kan få in olika typer av inlägg men fortfarande inspirera. Förstår ni hur jag menar? 

Därför tänkte jag höra med er.
– Ni får gärna lämna en kommentar på vad ni vill se i bloggen framöver?
– Vad vill ni se mer av?
– Vilka inlägg tycker ni har varit mest inspirerande?
– Hur känner ni med rörligt material, vill ni har mer vloggar?
– Om ni vill ha ”vanliga” videos också?
– Är det något speciellt som tilltalar er mer eller mindre?
– Är det någonting som jag ska förbättra generellt?

Bara några funderingar jag har för att bloggen är ingenting utan er. Kommer ni på något som jag har missat så skriv gärna det också. Jag kommer blogga på som vanligt tills flytten, jag informerar er allt eftersom såklart. Men HUR kul ska inte detta bli? Jag behövde göra en förändring efter allt som hänt och detta känns helt rätt.

Ha en underbar lördagskväll vänner, ska bli så roligt och se vad ni tycker 

 1. Har mycket värderat att det finns en mer rengjord kosmetolog blogg! Mycket uppskattad alo t trevlig post

 2. Fatima skriver:

  Mina önske inlägg är om din träning och livsstil men även tips på bra hårprodukter men även på produkter som man inte ska köpa. Tips på enkla frisyrer som man kan ha till vardags och fest och även tips på bra smink produkter.

  Annars är din blogg super bra! Keep up the good work girl! 😀

 3. Maria skriver:

  Mer vloggar och videos!!!!?

 4. Elin skriver:

  Hej Elin! Kul att du ska till MetroMode, jag efterlyser mer tutorial-videos gällande frisyrer och smink 🙂

 5. Erika skriver:

  Som jag ser fram emot detta!!!
  Såklart du ska hålla i hår biten främst, är ju din grej! Jag tycker om när du tipsar om hur vi ska sköta om håret på bästa sätt, vilka produkter vi ska använda och stylingredskap. Jag skulle gärna vilja att du lär oss hur man fönar ett hår sådär jädrans snyggt som bara du kan. Alltså tycker jag tränar och tränar och aldrig får till det. Känns som det även var ett tag sen du filmade om någon håruppsättning, det önskar jag.
  Sen smink! Du har verkligen lärt dig smink, ser så fram emot din nya sminkvideo som du lovat:D
  Vill gärna ha mer vloggar! Håller med om att personlighets biten är oerhört viktig! Du verkar ha en härlig personlighet och därför är det så kul att kolla på dina vloggar!
  Outfits tack, sen kanske lite inredning eftersom du ska flytta eller köpa din lägenhet.
  Hur som helst gör du ett grymt jobb nu! Du är oerhört inspirerande så sträck på dig:) Var rädd om dig och slit inte ihjäl dig!
  Lycka till 🙂

Comments are closed.

LOADING..