4 hårprodukter jag aldrig skulle kunna vara utan

Vänner, det finns saker här i livet som vi kan vara utan men vissa saker går bara inte att vara utan. När jag kom på att jag skulle skriva detta inlägg så stod jag i badrummet längre – vi pratar 15-20 minuter och funderade grundligt på vad jag inte skulle klara mig utan (förutom schampo, balsam). Självklart ska detta handla om hår så jag tänkte dela med mig utav fyra saker jag aldrig skulle ge upp.

Vore så kul om ni kunde lista fyra hårrelaterade saker ni inte skulle klara er utan i kommentarsfältet 

hairmust

 1. Hårborste
  – Jag är beroende av min hårborste. Jag har en mini-variant av denna hårborste i min väska också. Jag borstar håret kanske 4-5 gånger per dag. Går jag ut så ser jag till att ha så pass stor väska så en mini-borste får plats. Den hamnar direkt på första plats, inget snack om saken.
 2. Locktång
  – Även fast jag blivit mer van vid att ha rakt hår så skulle jag inte lämna min locktång. Praktiskt taget skulle jag kunna platta håret med en locktång. Smartast hade kanske varit att tagit plattången men jag tycker lockar med locktång blir 100 gånger snyggare.
 3. Torrschampo
  – Jag använder inte torrschampo jättemycket men den är så pass användbar så den fick hänga med på min topp 4 lista. Är det kris så kan jag spraya torrschampo och sedan använda borsten för att lösa en dålig hårdag.
 4. Hårolja
  – Jag kände att jag var tvungen att välja en vårdande produkt. En vårdande olja är den mest användbara produkten och jag väljer vård framför styling. Lätt val!

– Vad skulle ni välja?-

 1. Ulrika skriver:

  Tack Elin för ett intressant inlägg!
  Mina ”måste-ha-produkter” är:
  1. Min stora bredtandade och anti-statiska kam som jag haft i hundra år tror jag (eftersom jag aldrig kan använda borste då mitt hår blir likt ett elektriskt troll).
  2. Kevin Murphys Young again-olja tillsammans med
  3. Easy Rider (dito) som formar håret på ett skönt sätt
  4. Maria Nila Dry schampo för volym och struktur
  Ha det gott! 🙂

 2. Linnea skriver:

  Plattång
  Torrschampo
  Hårolja
  Tangele teezer ☺️

 3. Hårborste, hårfön, värmeskyddande produkt och plattången! Med dessa löser sig det mesta!

 4. Elin skriver:

  Hej fina!
  Jag skulle aldrig klara mig utan
  1. Hårborsten
  2. Tofsar, jobbar i butik så en hårsnodd är ett måste så man slipper allt hår i ansiktet när man jobbar
  3. Torrshampoo! En riktig räddare i nöden när man inte riktigt hinner med att tvätta håret inför jobb!
  4. Hårfönen, kan inte leva utan den! Ett självlockigt hår som inte är snyggt bara som det är, skönt att få ett rakt fint hår utan att behöva använda plattången jämt ?

 5. För mig kommer (förutom schampoo och balsam såklart) arganoljan överst. Jag har köpt ren arganolja och blandat ut den med lite mandelolja och anväder en rejäl klick i håret varje kväll innan jag går och lägger mig, samt efter tvätt. Det sjunker in i mitt snustorra hår under natten och jag vaknar med blankt, starkt och elastiskt hår. Är även jag beroende av hårtborste och har alltid med en minivariant i väskan! 😀 I övrigt så måste jag föna luggen varje gång det är blött, annars blir den fet på en dag. Ingen aning om varför, men jag fönar BARA luggen, resten får självtorka utan problem haha. Sedan missbrukar jag glansgivande produkter, just nu Qick fix från Lernberger Stafsing. Så: arganolja, hårborste, hårfön och glansgivare. Kan ej fungera utan dessa.

Comments are closed.

LOADING..