Nytt hår från Hairtalk Extensions

Hej underbara ni! 

Hur mår ni idag? Alltså jag längtar till hösten nu. Nu är jag trött på värme och att folk är borta hela tiden. Det är så mycket som händer på hösten och för min del kommer det hända enormt mycket. Men i måndags var jag hos Emelie på Hairtalk för att färga och sätta om mitt hår.

Gud vad jag tycker om den människan, Emelie. Sen att hon gör mitt hår så fint är en enorm bonus. Jag valde att mörka ner min bottenfärg rätt mycket, jag måste ha kontraster. När jag är hel-blond så ser jag ut som 15 år och ingenting går ihop. Emelie slingade även mer ljusa slingor mot ansiktet och blendade ut ombren.

IMG_0333

Emelie blandade även in lite mörkblondare delar för att blanda upp det ljusa mer. Vilka färger som användes kommer längre ner.

IMG_0313

Varje gång jag tar ut löshåret så är mitt hår längre och starkare varje gång. Egentligen behöver jag inget löshår men jag använder det mer som en styling. Jag behöver fixa det en gång och sedan håller stylingen tills jag tvättar det nästa gång. Sen som jag sagt förr, mitt hår lite min grej – jag kan inte se trött ut i håret. Men det känns väldigt bra att mitt hår därunder mår bra.

IMG_0307

Jag är så glad att vi blandade upp det blonda lite. Helheten är att jag är blond men det blir en helt annan dimension. Jag har 40cm, fem paket och färgerna: 613/18, 613, 25 & 20 samt är dom doppade i colorplus (regular+brown + regular).

IMG_0325

Sen var jag förbi Valerie i Mood Gallerian och köpte med mig denna magiska blus. Hur mycket älskar man inte färgen? Nu ska jag kuta till salongen, snart är det helg också 

 1. Lina skriver:

  Hej Elin, fint ditt hår blev 🙂
  Jag har en fråga om torrschampo. Hur många gånger kan man använda det mellan tvättningarna? Läste en artikel att man kan börja tappa hår osv om man använder för mycket.. Ibland tar jag torrschampo dag tre och tvättar det dag fyra ibland fem. Sätter ofta upp håret de sista dagarna.
  Kram

 2. Hanan skriver:

  Jätte snygg blus! Varifrån är den?

  1. Tack snälla 🙂 Står längst ner i inlägget – den är från Valerie.

 3. Wow vilken snygg tröja! Varifrån är den? :*

  1. Tack snälla 🙂 Står längst ner i inlägget – den är från Valerie.

 4. Amanda skriver:

  Hej Elin!
  Jag har följt din blogg ett tag och jag älskar den! Jag änvänder också hairtalk och har gjort det snart 1år men du nämner att du bara behöver styla det en gång tills du tvättar de, hur gör du då? För när jag stylarhåret så håller det sig tills jag ska sova, då jag gör en fläta. Vilket resulterar att jag får locka/platta om det morgonen efter. Skulle vara väldigt tacksam för tips 🙂
  Kram Amanda

  1. Hej Amanda!
   Åh, gud vad glad jag blir – tack snälla <3
   Jag sover inte med fläta, jag lägger upp håret ovanför kudden så jag inte sover PÅ håret. Jag behöver ibland locka till luggen och frampartiet på morgonen men annars håller det sig. Det har också att göra med hur man sover, om man svettas mycket eller rör på sig mycket.
   Kramar

 5. Anna skriver:

  Hej Elin! Sjukt vilken bra blogg detta är! Har precis hittat den genom youtube och tittar igenom alla videos du har där. Jag undrar om du har tips på andra frisörer i Stockholm som du kan rekommendera. Är nämligen nyinflyttad och skulle behöva komma till någon som kan ta hand om mitt lockiga hår. Fortsätt med det du gör! Love IT!!!

Comments are closed.

LOADING..