Så får du dom perfekta ögonbrynen

God morgon, finaste ni! 

Jag hoppas ni mår bra. Det är helt okej med mig. Jag är väldigt trött nu, eller inte fysiskt men psykiskt. Jag går konstant på högvarv med allt jag gör hela dagarna och ni som känner mig vet att jag sover väldigt dåligt. Jag snittar ca 3-5 timmar per natt och jag vet att jag måste jobba på det. Men jag tänkte i alla fall visa er någonting som jag blev väldigt glad över igår. Ni vet min vän Felicia, hon är alltså ”The Brow Master” – alltså hon som gör mina bryn så fina varje månad. Det var så otroligt skönt att sitta ner i en timme och bli ompysslad.

IMG_9670
IMG_9657

IMG_9674

benefit

Här ser ni magin hon utför. Felicia färgade, waxade, noppade, formade och fyllde i dom. Jag förstår aldrig hur hon lyckas göra mina bryn tre gånger tjockare varje gång – vart kommer håren ifrån?! Jag är så nöjd och om ni vill få magiskt fina bryn så ska ni besöka Benefit Brow Bar inne på Sephora (Biblioteksgatan).

IMG_9685

 1. Jennie skriver:

  Wow! Hur och vart bokar man tid hos dem?

 2. Lisa skriver:

  Åh, ge mig dina ögonbryn!!! =)

  1. Gå till Felicia så får du dom 😉 PUSS

 3. Alltså Elin du strålar!! Så sjukt vacker och din hy är helt perfekt! 🙂

  1. Tusen, tusen tack 😀 gullig du är.

 4. Jag skulle också behöva få hjälp med mina bryn, dom ser inte riktigt kloka ut i formen och jag har tyvärr noppat sönder dom så att dom är väldigt smala :/
  Måste kolla om det finns någon i närheten av mig som är duktig på att fixa bryn! 🙂

 5. Dijana skriver:

  Så fina bryn! 😀 😀

Comments are closed.

LOADING..