Kylie Jenner inspirerad LOB

God morgon underbara människor! 

Jag hade världens bästa dag igår. Tänk att jag har så otroligt fina människor runt omkring mig. Tusen tack för alla gratulationer, betyder så mycket för mig. Men jag måste bara visa er min brutalt snygga kund Melinda, kom ni ihåg henne från en vlogg för ett tag sedan? Jag klippte ju av hela hennes hår och nu var det dags att piffa till det igen för att flickan ska ju ta studenten idag – GRATTIS. När jag först klippte av Melindas hår så ville jag ha kvar lite ljus-bruna partier som i en ombre på topparna samt hennes egna mörka hårfärg som grund. Men denna gång så satte hon sig i stolen och det var som att se Kylie Jenner i stolen och jag kom direkt att tänka på Kylie’s svarta, avklippa lob som jag avgudar.

kylie

Här ser ni Kylie’s look som är brutalt snygg. Jag såg framför mig hur bra Melinda skulle passa i den där kalla, djupa mörkbruna färgen tillsammans med en jämnlång, trubbig lob. Melinda var på min idé och jag kan bara säga en sak: Hon kommer glänsa över alla som tar studenten idag.

IMG_9236
IMG_9230

Jag lät färgen på längderna bli lite transparenta så håret inte blir så platt men djupet ska vara färgrikt. Nu ville Melinda ha vågor i håret tills idag men här kommer våran tolkning av Jenner’s look. Hur snygg blev hon inte? Eller snarare, HUR snygg ÄR hon inte? Svårt att finna någon som är så grym på bild.

IMG_9233

IMG_9237

 1. Olivia skriver:

  Wow så fint det blev!! vad fin hon är dessutom. Inte för det kanske är så viktigt, men vad har hon för bakgrund? hon är så fin! själv är man från indien och har mörkt hår, så är bara nyfiken vart hon är ifrån 😀 Så fina ögon ^^

 2. Hej fina Elin!
  Jag har en fråga till dig, eller flera frågpr kring typiskt nordiskt fint/tunt hår.
  Det är nämligen så att jag har ett sådant och har försökt åtskiljaktiga gånger fönat mitt hår med en mindre rundbor’ste med svinhår men det blir aldrig vågigt ens, bara en aning böj precis i topparna (mitt är axellångt ) vill jag tillägga och jag fönade med rundborste igår och gjorde även lockar med min plattång men idag när jag vaknade var håret alldeles rakt. Vad gör jag för fel? Jag skulle vilja ha upp volymen och ibland ha strandvågit hår. Vad är dina bästa rekommendationer? Vad behöver jag använda för typ av schampoo, produkter i håret? 🙂

  Älskar din blogg för övrigt!

  Kram<3

 3. Ida skriver:

  fantastiskt fint hår och GALET vacker tjej.

  1. Tack snälla 🙂 ELLER HUR <3

 4. Millan skriver:

  Wow!!! Ord är överflödiga.
  Hur funkar det med uppsättning av håret?
  Är i valet och kvalet att klippa såhär pga mitt hår är i desperat behov av en ordentlig genomklippning. Men jag har nästan alltid uppsatt.. speciellt när jag jobbar..

  1. <3<3<3
   Jag har klippt henne så hon kan ha en lägre tofs i nacken om hon vill ha helt uppsatt. Sen är längderna fram ej uppklippta vilket gör att hon får allt hår bakom öronen om hon vill 🙂 KLIPP AV HÅRET, det är så fruktansvärt snyggt. Men du kan be frisören att inte "tilta" frampartiet så mycket (alltså ha lite längre lob) för att du lätt ska kunna sätta upp håret. Men hör med din frisör, ni kommer fram till något som passar dig 🙂 LYCKA TILL! KRAM

 5. Anonym skriver:

  Woooooow!!!! Hennes ögon är ju bara så vackra. Helt otroligt vad duktig du är på att se vad dolk passar i, du är ju i särklass en av de bästa inom ditt yrke… Skulle så gärna vilja gå till dig! Kram

Comments are closed.

LOADING..