It’s My Birthday

IMG_8598

 

God Morgon!

Vet ni… JAG FYLLER ÅR IDAG (: Jag trodde kanske att min födelsedag skulle börja på ett helt annat sätt men i och med detta skit som hänt i mitt liv så får jag göra det bästa av situationen. Jag har haft min älskade syster som sovit hos mig inatt och att få vakna upp med henne gör mig väldigt lycklig denna morgon. Jag fyller dock bara 26 år, ingen big deal direkt men jag vaknar upp varje morgon och är ändå väldig glad över vad jag har i mitt liv och vad jag har åstadkommit hittills. Min familj, vänner, ni – mina underbara läsare och följare som förgyller mina dagar. Jag ska faktiskt kriga på salongen hela dagen och ha myskväll hos mig ikväll. Jag hoppas jag hinner fira mig i helgen i alla fall (: … eller – det ska jag verkligen göra.

Hoppas ni får en underbar dag så hörs vi lite senare <3

 1. Johan skriver:

  Grattis i efterskott.

 2. Grattis i efterskott! Vi är lika unga :)!

 3. Grattis! Hoppas du haft en toppendag för det är du verkligen värd.

 4. Mona skriver:

  Stort grattis på din födelsedag , hoppas den har varit bra <3 kram

 5. Helen skriver:

  Ha den äran!
  Fira och unna dig nu!

Comments are closed.

LOADING..