Livet är lite kaos

Hej mina underbara följare!

Hoppas ni mår bra. Jag struntar inte i er men jag har lite problem med kärlekslivet… Mitt liv har vänts upp och ner och det är väldigt jobbigt just nu. Jag brukar inte vara privat men eftersom ni är en sån stor del av mitt liv och den delen jag lägger mest tid på så känner jag att jag vill säga till er hur det ligger till. Det är viktigt att veta att allt man ser på sociala medier inte är guld och gröna skogar hela tiden och att inte glömma att vi är människor med problem. Jag fick reda på i förrgår att den kille jag levt med i 5 år intresseras av andra tjejer och har gjort mig väldigt illa bakom min rygg. Det är den värsta känslan när man älskar en människa så mycket och har planerat en framtid med totalt förnedrar en. Allt är upp och ner och vet inte riktigt hur det kommer bli men tills dess så vet ni att bloggen och sociala medier inte kommer uppdateras som vanligt, jag hoppas ni har förståelse och har ni några egna erfarenheter så dela gärna med er. Det är så svårt att gå igenom detta.

Jag är en väldigt stark person och vill verkligen inte visa mig svag men när det handlar om kärlek så gör det så ont!

p

 1. Emma skriver:

  Du är så himla fin och värd det bästa! Skönt att denna människa är ute ur ditt liv så att du kan få leva det på bästa möjliga sätt. Kramar, tänker på dig<3

 2. Lina skriver:

  Elin, du är en så fruktansvärt fin person. Vill skicka dig så många styrkekramar jag kan. Sånt här är verkligen tufft. När man har älskat någon under såpass lång tid…
  Otrohet är för mig som för många andra det vidrigaste som finns! Var inte rädd för att gråta, gråta är bra ibland. Man behöver va ledsen ibland för att sedan va glad. Hitta på saker med vänner och familj som får dig att tänka på annat. Var sysselsatt!!
  Det kan även vara bra att radera honom från sociala medier ett tag… Kan låta konstigt men att inte behöva se honom i Facebook-flödet gör att du så småningom glömmer honom. Finns självklart andra sätt också!

  Du klarar detta. Blicka framåt och fortsätt kämpa. Du är stark <3

 3. Kiko skriver:

  Hej 🙂 jag beklagar verkligen att du ska gå igenom detta, det har hänt mig också ..en sak mamma sa till mig som jag verkligen tog med mig under min läkningsproces , att det är aldrig fel på oss som blir bedragna , och det handlar inte alls om hur vi ser ut, även om ens självförtroende når botten !!man känner sig otillräcklig på alla sätt , men mamma sa , kom ihåg alla dom vackra artisterna som vi tycker är perfekta , dom har också gått igenom detta , så utseende elr personlighet har inte med detta att göra , det är fel på personen som är otrogen , inte tvärtom … Det hjälpte mig mycket att inte klandra mig själv , hoppas det hjälper dig med!! Mamma sa också att man ska gråta som om personen har gått bort sörja ordentlig , för att man har verkligen förlorat den personen man litade så mycket på , ens bästa vän , hen kommer aldrig kommer tillbaka.
  Men en sak är jag säker på det kommer att bli bättre jag lovar dig, även om det inte känns så ! Gråt gråt gråt gråt så mycket du kan !! Få ut alla tårar och när du är färdig ska du aldrig gråta för samma anledning igen!!
  Idag har jag och min pojkvän varit tillsammans i 9 år ! Vi väntar vår första bebis! Vi är så lyckliga han älskar mig så mycket och jag vet om det , jag känner det , jag ser det, och det är samma kille som sårade mig så otroligt, det går att ordna om man vill , om man har tålamod kärlek för varandra o respekt ..med mycket jobb och tid tid tid tid går det …tiden läker alla sår , idag känns det som om det aldrig hände och jag litar på honom 99% det kmr nog aldrig va 100% igen men 99% är rätt bra ! Tror att efter det han gjorde så hade det aldrig varit 100% med någon kille oavsett !
  Det är en lång väg att förlåta honom och börja om på nytt , minst lika lång att ge honom en ny chans !
  Så följ ditt hjärta o MAGKÄNSLA , är han värd det !
  Lycka till !! Du kommer kolla tillbaka om några år o bara tänka pssss !! Orelevant !!!
  Ps man är inte svag om man är ledsen !! Det är ok att vara ledsen !

 4. Marija skriver:

  ”If God brings you to it, he will bring you through it”
  ❤️❤️❤️

 5. Stine skriver:

  Kära Elin! Ville bara skicka dig kramar och säga att jag verkligen vet att du kommer klara av detta och få det så mycket bättre utan honom för du förtjänar det bästa! Läsar din blogg varje dag och lider verkligen med dig! Du är fantastisk! Kämpa på!!
  Styrkekramar från Stine

Comments are closed.

LOADING..