SÅ SMINKAR JAG MIG – FULL VIDEO

IMG_8408

HEJ VÄNNER!

Som ni väntat, längtat och efterfrågat denna typ av video och jag vet inte riktigt varför den har dröjt men nu äntligen fick jag tid att filma den. Jag får så mycket kommentarer från er på olika sociala medier där ni frågar om vilka produkter jag använder eller hur jag gör när jag sminkar på olika saker. Därför så tänkte jag ge er en 30 minuters lång video där jag visar, pratar lite och går igenom alla steg jag oftast gör. Jag älskar smink, det är så roligt och har blivit en hobby på något sätt. Jag testar väldigt mycket produkter så alla produkter jag använder mig utav i denna video har jag fastnat för.

Ta fram popcornen och drickan för denna video är lång, jag ville ha med så mycket som möjligt utav vad jag gör. Sen märkte jag att när man lyssnar med hörlurar så hör man bara min röst på ena sidan?! Jag fattar ingenting, det måste vara min mic som krånglar. Men så ni vet, kollar ni via dator eller utan hörlurar så låter allt som vanligt.

Hoppas ni tycker om videon och har ni några funderingar eller frågor så är det bara att ställa dom här nere. Sen listar jag alla produkter under videon (: PUSS

IMG_8395
IMG_8394

IMG_8419
IMG_8405

Produkter jag använder:

Primers: 

Emité – Base Primer / Red Coral & Benefit – The POREfessional Face Primer

Fondations:

– Ex1 Cosmetics Invisiwear Liquid Foundation Nr F100

– Kat Von D -Lock-It Foundation Nr Light 42

– Diorskin Nude Air Foundation Nr 020

Concealers: 

– Kat Von D – Lock-It Concealer Nr Light 16

– MAKE UP FOR EVER Ultra HD Concealer Nr Y21

Benefit – High Beam liquid highlighter (duttarna jag la) 

Creme Contour:

MAKE UP FOR EVER – Pro Sculpting Face Palette (Nr 20)

Setting Puder:

Laura Mercier – Secret Brightening Loose Powder

– LAURA MERCIER – LOOSE SETTING POWDER – TRANSLUCENT

Ögonbryn:

Anastasia Beverly Hills – Brow Powder Duo (Medium Brown)

Benefit – Gimme Brow Volumizing Fiber Gel

Ögonskugga: 

– Kat Von D – Shade + Light Eye Contour Palette

– Carli Bybel – 14 Color Eyeshadow & Highlighter Palette

Eyeliner: 

Kat Von D – Tatto Liner (Black)

Mascara: 

– Lancome  – Hypnose Volume A Porter Mascara

Contouring: 

Kat Von D – Shade + Light Contour Palette

Brunpuder: 

– Too Faced – Soleil Matte Bronzer (Chocolate)

Rouge: 

The Balm – Hot Mama

Highlighter: 

– The Balm – Manizer Sisters

Läppar: 

Dior – Addict Fluid Stick (Nr338)

Bobbi Brown – Lip Pencil (Ballet Pink)

 1. Lena skriver:

  så snygg! tack för alla tips!!! Vad har du för kamera när du fotar? Någon med wifi som du kan tipsa om..letar själv och hade gärna velat ha någon bra beprövad 😉

 2. Åsa skriver:

  Du är ju bara heeelt fantastisk!! Underbar video, tack för tips och att du bjuder så roligt på dig själv! Alltså på ett proffsigt sätt:) Kram snygga du

 3. Liv skriver:

  Wow!! Sjukt duktig! Till nästa gång: kan du skriva vilka penslar du använder? För det tycker jag är det svåraste med smink haha. Har inte så många olika så kanske borde införskaffa mig det 🙂

  1. Tack snälla du 🙂
   Ja absolut, det ska jag göra.
   Kram Elin

 4. Elaine skriver:

  Hej Elin! Sån fin sminkning, bra inspirationsvideo. Vill fråga vart din ljusblå tröja/topp är köpt?

  1. Hej 🙂
   Tack söta du.
   Den är från BikBok.
   Kram Elin

 5. Malin skriver:

  Du nämnde lite sneaky att det kanske finns en ickenaturell väg att bli av med mörka ringar under ögonen – SPILL THE BEANS?! Annars har jag hört av en dermatolog att serum med retinol tjockar till huden så det blåa inte syns lika mycket. Tack för en underbar video! Love you!

Comments are closed.

LOADING..