Jag säger bara en sak…

…JAG ÄLSKAR MINA KUNDER!!!!

Som jag nämnde i min senaste vlogg så smsade min underbara kund Ulrika mig och frågade om jag ville köpa några lipkit från Kylie Jenner (FÖR HON HADE ”RÅKAT” KÖPA FÖR MÅNGA). Alltså seriöst? Jag har nog aldrig blivit så glad för något materiellt som då. Jag har suttit som klistrad på hemsidan och appen för att vara på hugget när läppstiften ska fyllas på lager. För er som undrar vad fanken jag talar om så är läppstiften från miss Jenner helt omöjliga att få tag på för att dom är slut på hemsidan jämt och när hon släpper nya så tar det 30sek så står det SOLD OUT.

IMG_8334

Det som också är det sjuka är att jag fick köpa dom nyanserna som jag själv hade klickat hem, sådan kund – sådan frisör. Jag är enormt tacksam för att Ulrika tänkte på mig och jag testade ena nyansen igår (som några såg på Snapchat (StyleElin). Jag ska visa alla nyanser men igår testade jag ”Posie K”, den är lite med rosa och helt underbar.

IMG_8336

elinlipkit

Jag jobbade hela dagen, drack kaffe, pratade konstant och åt. Ingenting försvann eller blev fläckigt, helt galet. Jag hade väldigt höga förväntningar på läppstiften och tänkte att om dom är så svåra att få tag på så måste dom ju vara bra. Visst att hon är enormt känd men allvarligt så är kvalitén enormt bra. Jag kommer visa bättre bilder på dom andra nyanserna senare om. Tusen tack igen Ulrika och jag kommer försätta att göra ditt hår flawless 

 1. Hej! Du har så fina ögonbryn! Jag har liknande färg på mina bryn som du. Vad använder du för ögonbrynspenna/skugga?

 2. Mejva skriver:

  Hej! Jag har en liten fråga angående bebisfjun. Jag har väldigt mycket tunt, kort hår längs hela hårfästet i pannan, det är väldigt fult tycker jag då jag ser tunnhårig ut i de partierna! Särskilt då jag sätter upp håret, då ser det ut som att det ”fattas” lite hår särskilt på vänster sida. Sen så växer aldrig detta bebisfjun, har några strån som är en bit nedanför ögonen men som inte alls är av samma kvalité som resten av håret, utan väldigt blont och tunt. Kan man göra nått åt detta? Tacksam för svar! 🙂

 3. Helen skriver:

  Du passar jättebra i uppsatt hår, ovant att inte se ditt hårsvall bredvid kinderna, men ack så vacker 🙂
  Nu syns även din viktnedgång ordentligt, grattis till läppstiftet, superfin färg!

  1. Men tusen tack, gullig du är <3
   Jag har faktiskt börja gilla att ha uppsatt hår.
   Kram Elin

 4. Emma skriver:

  Hej Elin! Älskar din blogg! Hur ofta tycker du att man bör använda detox schampo? 🙂

  1. Hej Emma!
   Gud vad roligt, tack snälla 😀
   Jag tycker man kan använda det 1-2 gånger i månaden.
   Kram Elin

 5. Bella skriver:

  Hej! 🙂 Har använt maroccanoil schampo, balsam och oljan ett bra tag nu och håret känns mycket bättre, men nu har jag läst att det är en massa silikoner i dessa produkter vilket är väldigt tråkigt. När jag använder inpackning, kommer inte inpackningar åt håret då? Då silikonerna då kanske lagt sig som in hinna kring hårstråna. Måste man endast använda ekologiska produkter för att håret ska må bra ”på riktigt”? Skulle vara super tacksam för svar! 🙂 Kram!

Comments are closed.

LOADING..