Önskemål hos frisören

Hej mina vänner!

Hur mår ni? Som många kanske ha märkt så har jag börjat skriva ”Önskemål hos frisören” på vissa bilder jag har gjort på mina kunder. Vad jag har märkt så är det väldigt svårt att formulera sig hos frisören. Jag pratar mycket om kemi, frisör och kund måste samarbeta för att få ett lyckat resultat. Sen måste jag påpeka att vi har olika utgångslägen och hårtyper vilket kan sätta käppar i hjulet för våra önskemål. Men jag tänkte ge er lite tips på vad ni kan säga till frisören och därifrån kunna skräddasy önskemålen till just ditt hår. Jag tar endast med några alternativ, men tycker ni om tipsen så kan jag fortsätta med dessa ”Önskemål hos frisören”

 Hoppas ni tycker om tipsen  

ombre
4
koppar
guld
mocca
blont

 1. Pelle skriver:

  Bra skrivet. Sedan får man komma ihåg att i stort sätt alla färgtekniker är tidskrävande och därmed dyra. Dessutom är flera av dom inte så fina efter 5-6 veckor, med utväxt, utan måste frächas upp.
  Den platina-blonda varianten tål dessutom inte alla hår. Även om man använder Ola-plex eller Fibre-plex.
  Jag tänker på tjejen som fäller mycket t.ex.

 2. Mera, mera, mera! Både färg och klippning!

 3. Ingela skriver:

  Jag har PRECIS Precis preciiiiiiis hittat både till Elins blogg och youtube kanal!
  Så jag absolut inte hunnit titta igenom allt hon gjort
  ännu! Och hur ska jag då veta att min fråga redan är svarad på?! Tog en chansning att ställa en fråga, det var inte meningen att Elin skulle sucka och tycka ”Gud vad jobbigt med människor som intresserar sej för min blogg och faktiskt värdesätter min expertis”
  Men jag ber så hemskt mycket om ursäkt och kommer aldrig fråga något på en social media igen!
  Point is taken/ Ingela

  1. Hej Ingela!
   Du är varmt välkommen till hårfamiljen 🙂 jag förstod inte riktigt vart du ville komma med denna kommentar men jag är jätteglad att du hittat hit. Men jag har aldrig suckat eller klagat för någonting 😉 alla får ställa en fråga och kan jag svara på den så gör jag alltid det i mån av tid. Bloggen är för mina läsare så det vore konstigt annars 🙂 men vissa enskilda fall är svåra att svara på för man måste oftast känna personen och känna på håret för att kunna ge ett bra svar. Du kan söka på precis vad som helst i sökfältet så har jag svar på der mesta 🙂 ha en bra kväll. Kram Elin

 4. Julia skriver:

  Hej Elin! Vad finns det för orsaker till håravfall? Jag tycker att jag själv tappar mycket hår. Är 16 år. Efter varje gång jag tvättat håret ligger det en klump av hår i silen. Kan man göra något åt det eller är det genetiskt? Tacksam för svar. Älskar din blogg och läser den varje dag.

 5. Tina skriver:

  Hej Elin! Superbra tips! Du skriver ju att den platinablonda färgen inte får bli för grå eller violett och därför undrar jag hur en platinablond färg ska underhållas? Funkar det med silverschampoo eller förstör man snarare färgen då?

  Kram och tack för all kunskap du ger!

Comments are closed.

LOADING..