Så får du ett svall med Hairtalk Extensions

Hej vänner! 

Hur mår ni denna måndagsmorgon? Som ni såg i min vlogg samt på Instagram (StyleElin) så gjorde jag en magisk hårförlängning på min fina kund Anna. Jag kände verkligen att hennes förändring behövde ett eget inlägg. Det är många som frågar om Hairtalk och har har gjort filmer, vloggar, för/efter och massor med information i text och video tidigare. Så det är bara att söka på ”Hairtalk” i sökfältet så kommer massor med inspiration och svar upp.

IMG_8162

Före

Jag färgade Annas hår för en månad sedan ungefär och hon har varit på Bali sedan vi sågs sist men hennes hår har verkligen inte påverkats negativt på något sätt vilket var super. Jag brukar tycka det är bäst att färga/klippa vid ett tillfälle och endast sätta i Hairtalk vid ett tillfälle. Vi jobbar oftast med oljebaserade och vårdande hårfärger och för att minimera risken att tappa fästen så tycker jag om att dela upp behandlingarna så det yttre lagret (hårfärgen) försvinner i duschen.

IMG_8170-2

Efter

När jag satte Annas hår så kändes det som att jag satte i mitt egna hår. Jag har ju klippt av mitt långa svall och inväntar att göra om håret inom kort och när jag fick jobba med Anna’s hår så blev jag så avundsjuk. Jag valde att blanda två längder, 40cm och 55cm då vissa färger inte finns i 55cm.

Jag har använt färgerna: 

– 18, 24, 613, 613/18 och blandat med 40cm och 55cm

anna

Jag har lockat håret med GHD 32 mm locktång och fixerat med Redken – Wax Blast. 

annas

Visst blev det fint? Jag älskar att göra dessa förändringar och vill ni ha mer information, se vilka salonger som jobbar med Hairtalk i din stad så kika in HÄR.

 1. Hej fina du vad du e duktig på hår älskad och läsa din blogg , och nu har jag en fråga mitt egna hårfärg är gult så passar då 613 färgen i löshår på mitt gula hår ? Dom säger det iallafall och att den färgen är super också om man ska färga de med silver schampoo för honung gul i löshår skulle tydligen inte gå lika bra och passar ej mitt gula hår så nu undrar jag om det stämmer? Svara gärna tillbaka hälsningar Natalie !?❤️

 2. Hej Elin!
  Jag är frisör och har nyligen satt i Hairtalk och är supernöjd! Men till min fråga, vilken locktång tycker du är bäst att arbeta med på Hairtalk? Har testat mig fram men inte hittat rätt, är det GHD curve som gäller?

  Tack på förhand!
  Mvh Josefine på Salong MAJO

  1. Hej!
   Precis, jag älskar alla fyra locktången från Ghd Curve 🙂 använder bara dom. Kram Elin

 3. Linda skriver:

  Någon som vet varifrån hennes snygga skinnjacka kommer ifrån? Supersnygga hår också såklart :))

 4. hej! jag tvättar mitt hår en gång i veckan, på fredagar. är det okej att blåsa och platta det då eller är det för ofta? håller på att spara ut mitt hår, så tvättar de en gång i veckan och då blåser jag det och plattar det så håller det sig i en vecka 🙂
  tack för all härlig inspo!
  kram

 5. Izza skriver:

  Hej Elin ! Älskar bloggen! Jag har en fråga om rött hår. Är naturligt rödhårig, typ mellanrött. Gröna ögon, ja det pigmentet. Trivs bra med hårfärgen. Ibland har jag gjort ljusa slingor och nån gång tonat det lite gällare färg, båda brukar bli fint.
  Det bästa med toningar är själva ”glansen” alltså håret får så grym kvalitet. Finns det nån sån behandling som inte påverkar färgen, känner mig så risig i håret just nu och vill mest åt den färgade känslan om du förstår?!:)
  Kram och tack:)

Comments are closed.

LOADING..