Beyoncé – Obeskrivlig lycka

beyonce
Photo: Instagram

Ni förstår inte HUUUUURRRR sjukt glad jag är just nu, eller har varit det hela helgen. Jag lyckades få tag på försläpps-biljetter till BEYONCÈ i juli. Vi har inte vilken biljett som helst utan vi har ”VIP – BeyPartyPackage” som innebär att vi kommer få dom bästa sittplatserna, förfest med dricka och mat, egen DJ som ger oss Bey’s bästa låtar och mycket mer. Jag är så otroligt glad och tanken att jag ska få se Queen B i sommar är helt oslagbar. Jag vet att dom vanliga biljetterna släpps idag, så vill ni också se denna magiska kvinna så skynda.

Ses vi där? JAG HOPPAS DET!!!!

  1. Kattis skriver:

    Chill Bill brudar

  2. Amanda skriver:

    Så roligt för dig! 😀 själv satt jag och böla hela morgonen eftersom jag blev utan, trots att fem datorer stod uppstaplade +mobilen. Hade kunnat ge miljoner för att få se den kvinnan!

Comments are closed.

LOADING..