Beauty Boulevard Awards: Bästa Hårbloggare

Hej mina underbara!

ALLTSÅ FATTAR NIIIIIII, VI VANN!!!!!!!!! VI TOG HEM DET!!!!!!

Igår fick jag veta att jag vann Beauty Boulevard Awards i kategorin ”Bästa Hårbloggare” med 70% av rösterna. Jag är helt magiskt glad, brutalt lycklig och vill tacka dom följare, läsare, vänner och familj för att ni har röstat på mig. Jag har inte varit nominerad i någonting förr och framförallt inte vunnit så detta är så roligt för mig. Jag kämpar varje dag för att få ihop allt och vill underhålla er så mycket som möjligt samtidigt vara fullt fokuserad på mina kunder hela dagarna på salongen. Sen att få detta kvitto på allt arbete är jag väldigt tacksam för (:

IMG_8184

Tusen tack igen och än en gång, TACK för att just DU kikar in här varje dag

 1. Sara skriver:

  GRATTIS!! Instämmer med att du är verkligen värd detta!!<3 KRAM

 2. Mona skriver:

  Grattis!! Det är du värd,så mkt inspiration man får av dig. Kram

 3. Helen skriver:

  Varsågod 😀
  Du är värd det! Sträck på dig!!!
  Grattiskram från trogen läsare!

  1. Bästa du, tack snälla 🙂

 4. Grattis och sååå värd!! Kram från redaktionen

 5. Åsa skriver:

  Åh vad roligt!!! Hade blivit galen om du inte vann;) Du är så otroligt bäst och ett proffs på högsta nivå. Älskar din blogg med allt vad den innebär. Gläds så innerligt med dig fina Elin!

  1. Haha, tusen tack – så fina ord <3 KRAM

Comments are closed.

LOADING..