Så blir du av med ansiktshåren

IMG_4376

God kväll! 

Hoppas ni mår bra. Det är fredag imorgon och denna vecka har verkligen sprungit iväg. Nu ska jag äntligen visa er denna apparat jag pratade om tidigare i veckan. Denna har liksom räddat mitt liv och det var längesedan jag blev så glad över att testa en produkt. Jag talar om: 

Braun Face 830 (699kr)

– Detta är en kombination av ansiktsepilering och djuprengöring. För det första så har min hy aldrig varit renare och den där vita pälsen i ansiktet är borta. Detta är inget sponsrat inlägg utan jag fick chansen att testa denna i en pressutgåva till julen. Rengöringsborsten rengör ansiktet 6 gånger bättre än att tvätta ansiktet manuellt och den lilla epilatorn avlägsnar 4 gånger så kortare hårstrån än vad vax gör – bra va? Man håller sig hårfri i fyra veckor.

Den passar även bra till dom med känslig hy och borsten är testad av hudspecialister. Jag har gjort en video med denna produkt men jag ville även ge er lite mer information innan ni klickar på videon. Sminket sitter bättre, ögonbrynen blir snyggare och småhåren längs pannan är borta. Men hur ont gör det? Kika in videon med mer tips och trix.

Dom första 5-7 minuterna så tar jag upp två viktiga saker med er. Jag hällde upp kaffe och chit-chattade lite med er, det handlar bland annat om mina läppar samt reklam i kommentarsfältet. Om ni inte är intresserade av det så är det bara att spola framåt (därför videon är rätt lång). 

PS: Jag trådade mitt ansikte för nästan ett år sedan och det gick sådär. Ni kan läsa mer om det HÄR

IMG_4374

FullSizeRender-56

 1. Annika skriver:

  Hej Elin! Tack för en trevlig blogg! ☺ Jag vill tipsa dig om att till den här borsten finns det utbytbara borsthuvuden varav en variant är exfolierande! Det finns även en makeupsvamp och en ”sensitive”! Toppenbra!

 2. Emma skriver:

  Oj läste ditt svar som stod ovanför mitt inlägg och fick ju svar på min fråga..

 3. Emma skriver:

  Hej Elin!
  Tack för en fantastiskt bra och inspirerande blogg!! Bara en fråga, vet du någonting om hur resultatet blir på sikt efter man använt epilatorn, tror du att de håren som är ljusa och tunna nu (som jag har en hel del av tyvärr..) växer ut och blir grövre? Kram Emma

 4. V skriver:

  Hej! jag undrar om håren blir stubbiga då de växer ut? jag har också ganska mycket hår och jag tar bort på överläppen, vissa hårstrån där blir stubbiga så jag undrar ifall det blir det med denna apparaten också? Hur känns utväxten på dig?

  1. Hej!
   Jag har både trådat och nu testat att epilera och har inte fått grövre strån. Nu har det inte gått mer än en vecka sedan jag epilerade jag ser inget hår som är på väg ut, men håller er uppdaterade 🙂 Kram Elin

 5. Jessica skriver:

  Tycker det bara är att plocka bort elaka kommentarer, varför acceptera skit på sin egen blogg liksom!!
  Men det där med att vissa länkar till sin egen blogg förstår jag väl inte riktigt varför det skulle vara ett problem, jag slutar ju inte läsa din för att jag klickar in på någon annans blogg ? Men som sagt, din blogg, dina regler!

  1. Håller helt med 🙂 tack. Nej men gud nej, alla som kommenterar kan skriva in sin blogg och få direktlänk. Men det är ”spam” kommentarerna jag inte accepterar. Alltså t.ex ”gå in på min blogg för det här” . Men länkar till sina bloggar får alla uppge som kommenterar 🙂 kram Elin

Comments are closed.

LOADING..