Det schampot jag använder mest

A89AD0E0-CD5C-4AD3-AFDE-9755DFA8E96C

Jag tror jag visat er dessa två tidigare men jag måste verkligen tipsa om denna serie igen. Jag tipsar nästan alla mina kunder om denna serie från Pureology som heter Hydrate. Jag är mest kär i balsamet som doftar mint, masserar man in balsamet i hårbotten och låter vara i fem minuter så blir hårbotten kyld och lämnar en magiskt underbar känsla till håret.

Det jag älskar med Pureology är framförallt att hela märket är 100% veganskt men att alla produkter är så fruktansvärt dryga. En liten klick räcker och rengör håret på ett skonsamt sätt. Den salongen jag jobbar på är en ren Redken/Pureology salong, dock gör det inte att jag står helt för Redken eller är sponsrade av dom eller någonting. Men det gör att jag får testa så mycket på mina kunder och jag har märkt att jag drar åt Pureology mer och mer.

69572A70-AB3B-4AF8-8B9B-0CDF4B44FB09

Som sagt, balsamet. Ni måste känna den där känslan jag pratar om, perfekt för torra hårbottnar och för er som verkligen vill räcka hårsäckarna till liv. Schamponera som vanligt och handdukskorka håret, sedan massera in balsamet i hårbotten och på längderna. Ni behöver inte oroa er för en fet hårbotten, den ger er inte det. Låt verka minst 5.10 minuter, skölj, ni kommer märka en enorm skillnad och en fräschhet utav dess like. Denna serie passar torra, färgbehandlade hår som verkligen vill ha vegansk-lyx.

PUREOLOGY HYDRATE

Schampo – 249 kr
Balsam – 329

Jag har även tipsat om en magisk ”allt i ett” leave-in spray som är i samma serie. Det är många av er som köpt den, tack för er feedback – roligt att ni älskar den lika mycket som jag gör.

 1. Elina skriver:

  Hej Elin!

  Vill börja med att säga att du har en fantastisk blogg med stor inspiration!
  Jag var hos min nya frisör för någon dag sen och hon påpekade att jag hade mjäll. Jag har läst på din blogg att det är skillnad på mjäll och torr hårbotten. Och när jag frågade min frisör om vilket schampoo jag skulle använda mig av för att bli väck mjället så sa hon att det gick bra att köpa head n shoulders, vilket jag också läst här på din blogg inte är ett bra alternativ. Det här får mig att tveka på om jag verkligen har mjäll eller om det är torr hårbotten och om hur bra hon är som frisör. Jag själv har aldrig märkt av det förns nu och det är endast om jag kliar i botten som det lossnar väldigt små hudflagor. Det jag undrar är om du har något tips på vad jag ska göra med det här. Jag har ofärgat hår som blir fett dagen efter jag tvättat det, vilket leder till att jag ofta använder torrschampoo för att förhindra tvätt varje dag. Idag använder jag mig utav bed head epic volume.

  En till sak jag undrar över är huruvida produkter för färgat hår påverkar ofärgat hår, om håret kan komma till skada tex?

  Tack för en bra blogg och ha en bra dag!

 2. Maja skriver:

  Hej,

  Tack för en bra blogg. Tycker det är roligt med alla bra tips man får av dig.

  Jag undrar dock vilken serie du skulle rekommendera till någon som inte färgar håret, har tjockt och krulligt hår. Jag vill också tillägga att mig hår är torrt och skadat på topparna. Jag är verkligen sugen på att köpa från detta märke men undrar vad som skulle passa mig.

  Tacksam för ett snabbt svar, då mitt nuvarande schampoo är slut, hehe!

 3. Ulrika skriver:

  Tycker det är sjukt synd dock att doften är som den är. Symboliserar fötter/fotkrämer osv för mig haha. Men jag vänjer väl mig antar jag.

 4. Lisa skriver:

  Hej! Jag har axellångt hår och jobbar på att få mitt hår fint efter flera år där plattången var min bästa vän och mitt hår förstördes. Nu, genom regelbunden klippning så börjar mitt hår bli finare och tjockare, och vissa delar som gått av tidigare börjar växa ut. Så ja, jag kämpar på med håret :’) har slutat bleka och kör nu bara på toning, har blont hår. Vill testa pureology, men vet inte om jag ska ta hydrate eller perfect 4 platinum, har du tips? Kram

  1. Hej!
   Åh vad glad jag blir 🙂 BRA JOBBAT. Jag skulle testa Hydrate och jag var dig. Kram Elin

 5. Cissi skriver:

  Åh, detta måste jag testa!! Min torra o kliiga hårbotten behöver lite hjälp!
  Kan man blanda o testa volymschampot ihop med detta balsam? Är rädd att mitt platta hår blir ännu plattare… 🙂

  1. Hej!
   Ja men gör det 🙂 Ja men det kan du, men då måste du använda schampo i samma serie. Dock har du obalans i hårbotten så skulle jag inte använda volymschampo för det torkar ut hårbotten för mycket som kan vara anledningen till dina problem. Jag skulle använda hela denna serie ett tag för att lugna hårbotten lite. Sedan fokuserar du på att föna håret upp och ner och med hjälp av en rundborste 🙂 Lycka till. Kram Elin

Comments are closed.

LOADING..