Så får du vågiga lockar med locktång

IMG_7492

Hej mina fina!

Hoppas ni mår bra. Idag tänkte jag visa er hur jag lockar håret med en oval locktång. Denna locktång kommer från Ghd Curve och heter ”Classic Wave Wand”. Jag tycker denna inte fått så mycket uppmärksamhet så därför vill jag verkligen visa er hur snygga lockar denna tång ger. Dessa vågor/lockar är mina signaturlockar, denna look känner jag mig mest bekväm med och vill verkligen föra den känslan till er.

Hoppas ni tycker om videon och har ni några frågor så tveka inte att kommentera.

(Glöm inte att ställa in videon på HD kvalité)

IMG_7488-2

 

 

 

IMG_3758

GHD Curve
Classic Wave Wand
1599:-

IMG_7491-2

 1. Jättebra video och vilket drömhår du har!! 😀
  Hur gör du för att få så ”lent o glansigt” hår?När jag lockar/fönar mitt hår så blir det ofta elektriskt/spretigt när jag sedan borstar igenom det 🙁

  1. Tack snälla 🙂 Jag fönar alltid håret tillsammans med borste för att gå glansen och mjukheten innan jag lockar. Du kan pröva att använda leave-in spray innan du fönar som gör att ditt hår inte blir så flygigt 🙂 Kram elin

 2. Hej fina Elin!
  Jättebra video!

  Jag har en fråga 🙂
  Jag har väldigt tjockt & vågigt hår (absolut inte afro haha, men vågigt/lockigt och tjockt), alltså tjocka hårstrån. Jag har på senaste tiden tyckt att det blivit lite torrt & strävt och letar därför nu efter en bra hårolja!

  Jag undrar om du har ngt bra tips på en hårolja som passar ett tjockt hår? Den får ju inte vara för fet, men den får ju inte heller vara för lätt eftersom jag vill att den ska vårda håret bra (haha, hoppas du förstår).

  stor kram på dig & trevlig kväll! 😀

 3. Så himla snyggt och välgjort, det ser så lätt ut när du som är proffs gör! Måste ju bara älska dina videos, så kul att du pratar så mycket och roligt:))

 4. Alltså inte att du pratar roligt på ett negativt sätt, utan att videon är så lång och att du förklarar så informativt och bra! Men det förstod du säkert, vill bara förtydliga;) Superfin sminkning, du ser ju så fräsch ut för att vara förkyld 🙂

 5. Älskar ögonskuggan! Får man fråga vilken färg du har i Clarins ögonskuggepalett? Så sugen på exakt de tonerna 🙂

  Tusen tack för en grym blogg 🙂

  Stor kram!

  1. Jag har fått mina när jag köpt locktänger från Amika. Men jag vet att Ghd har man kan köpa, du kan googla ”värmehandske ghd”. Kram Elin

 6. Hej, Jag blir galen på den här locktångsdjungeln ;). Jag har precis klippt till en LOB. Men behöver en riktigt schysst locktång (lockar oftast med plattången men upplever att lockarna håller längre med locktång då jag har tunna hårstrån). Jag har testar denna som du visar men lockarna faller ur så lätt och jag får inte alls till dem med denna. Vilken locktång skulle du rekommendera? Vill ändå har lite lockar men inte för smått eller stort 🙂
  TACK! 🙂

Comments are closed.

LOADING..