Så får du vågiga lockar med locktång

IMG_7492

Hej mina fina!

Hoppas ni mår bra. Idag tänkte jag visa er hur jag lockar håret med en oval locktång. Denna locktång kommer från Ghd Curve och heter ”Classic Wave Wand”. Jag tycker denna inte fått så mycket uppmärksamhet så därför vill jag verkligen visa er hur snygga lockar denna tång ger. Dessa vågor/lockar är mina signaturlockar, denna look känner jag mig mest bekväm med och vill verkligen föra den känslan till er.

Hoppas ni tycker om videon och har ni några frågor så tveka inte att kommentera.

(Glöm inte att ställa in videon på HD kvalité)

IMG_7488-2

 

 

 

IMG_3758

GHD Curve
Classic Wave Wand
1599:-

IMG_7491-2

 1. Malin skriver:

  Hej, Jag blir galen på den här locktångsdjungeln ;). Jag har precis klippt till en LOB. Men behöver en riktigt schysst locktång (lockar oftast med plattången men upplever att lockarna håller längre med locktång då jag har tunna hårstrån). Jag har testar denna som du visar men lockarna faller ur så lätt och jag får inte alls till dem med denna. Vilken locktång skulle du rekommendera? Vill ändå har lite lockar men inte för smått eller stort 🙂
  TACK! 🙂

 2. Minna skriver:

  Vart kan man få tag i såna handskar du har?

  1. Jag har fått mina när jag köpt locktänger från Amika. Men jag vet att Ghd har man kan köpa, du kan googla ”värmehandske ghd”. Kram Elin

 3. Maja skriver:

  Älskar ögonskuggan! Får man fråga vilken färg du har i Clarins ögonskuggepalett? Så sugen på exakt de tonerna 🙂

  Tusen tack för en grym blogg 🙂

  Stor kram!

 4. Åsa skriver:

  Alltså inte att du pratar roligt på ett negativt sätt, utan att videon är så lång och att du förklarar så informativt och bra! Men det förstod du säkert, vill bara förtydliga;) Superfin sminkning, du ser ju så fräsch ut för att vara förkyld 🙂

 5. Åsa skriver:

  Så himla snyggt och välgjort, det ser så lätt ut när du som är proffs gör! Måste ju bara älska dina videos, så kul att du pratar så mycket och roligt:))

Comments are closed.

LOADING..