VAVAVOOM – Titta vem som klippt av sig håret?

IMG_3410

Ni ser rätt, här har vi den snyggaste blondinen ever… Jag trodde aldrig att jag skulle få klippa av henne håret men när hon messade mig igår kväll och hade tagit fram inspirationsbilder på långa lobar så fick jag först en hjärtattack men med ett glädjetjut. ÄNTLIGEN!!!

Ni som följer Isabella på Instagram vet att vi gjorde en liten på när jag klipper av håret innan behandlingen. Jag lurade er lite, jag ville ni skulle först tro att jag klipper av allt men sen valde jag att ta ner saxen lite. Men som ni ser, jag klippte av 35-30 cm hår, galet va? Men detta var så roligt och Bella passar så enormt bra i denna look – annars skulle jag aldrig gå med på att klippa av henne håret.

IMG_3412

 

Vi försökte på en Ombre för typ ett år sedan men kom fram till att hon ska vara denna kalla blondinen. Men hennes hår växer så det knakar så varför inte klippa av håret i en snygg, trendig och fabulös frisyr? Det växer ut till sommaren igen… Jag klippte en längre lob på Bella, volymfönade håret och avslutade med en smalare locktång för att få lite wave-känsla.

HUR SNYGGT BLEV DET INTE?

bella

Färgen gjorde jag samma sak som vanligt, slingade bort utväxten men jag valde att göra henne lite mer ”Pearl” blond. Jag vill att hon ska ha en kall hårfärg men den ska inte dämpas ner i ljushetsläge så därför tyckte jag att pearl-blond blev perfekt. Tog även några bilder utomhus, färgen ser alltid mycket bättre ut då. Min kamera ville inte vara vän med mig idag, men har man fina kunder så spelar det ingen roll.

IMG_7250

isabellal

Hoppas ni gillar Bellas nya look, för det gör verkligen jag

 1. Sofie skriver:

  Så snyggt! Vill också, men har brun toning i håret just nu..lite less på det nu.
  Måste man ha nån speciell hudton för att passa i färgen?
  Hur bokar man tid hos dig?

 2. Hej Elin. Jag tycker den här klippningen och färgen är superfin. Jag hade också velat bli så ljus. Därför undrar jag om ni har gjort en blondering eller om det är slingor och toning? Om det är helblondering hur underhåller man den fina färgen utan att behöva gå till frisören en gång i veckan?
  Tacksam för svar. ❤️

 3. det är sjukt fint!! klär henne superbra 🙂

 4. ErikaJ skriver:

  Läste arg några tyckte att det såg tunnare ut efter klippningen. Tycker man ser tydligt på före-bilden att det var rätt så tunt och slitet så det håller jag inte med om
  däremot känns det alltid som mitt hår ser tunnare ut efter en klippning. Tror det är för att det spröda oxh yviga håret klipps bort och blir mer ”samlat” men också för att det känns mindre för att det ärr kortare.

 5. Annika skriver:

  Klippet är jättesnyggt! Jag är dock less på att allas hår drar åt grått just nu. Dit kommer vi tids nog ändå, varför stressa dram det känner jag.

Comments are closed.

LOADING..