Omsättning med Hairtalk

IMG_3136

I veckan var jag och satte om mitt löshår från Hairtalk. Jag har haft håret i snart 7 veckor så det var dags att flytta upp dom. Jag som är van att ha microringar så är 7 veckor en baggis. Men jag förstår nu varför. Det är väldigt skönt att kolla till håret, färga om man vill eller om man vill flytta fästerna på något annat sätt. Jag valde att inte färga om håret, jag tycker om min färg idag så jag satte bara om dom. Susanna och Louise är så sjukt grymma, jag är så tacksam att jag har träffat dom och jag älskar människor i min bransch som är drivande och har en enorm power. Man kommer långt med det, oftast är vi frisörer väldigt dumma mot varandra. Vi ska alltid försöka vara bättre än den andra och gärna trycka ner varandra, barnsligt och otroligt oproffsigt.

IMG_3132

Det är så enkelt att sätta om dom. När man börjar jobba med Hairtallk (som frisör) så får man med ett dockhuvud – så när man tar ur fästena ur mitt hår så sätter man dom precis på samma ställe fast på dockhuvudet. Det gör att man har stenkoll på vart dom ska sitta och det går väldigt fort att sätta om håret. Det ser lite roligt ut, haha. När man tar ur håret så sprayar man en spray på fästerna och dom ramlar av direkt. Sedan sätter man på ny tejp på håret och rätt in i mitt hår igen.

IMG_3139

Hairtalk har ett eget sätt att dela in håret och sätta i löshåret. Det går fort och man har stenkoll.

IMG_3144

IMG_3146

Jag fick känna och Louise tvättade mitt eget hår igår och jag märkte en enorm skillnad på mitt hår bara efter 7 veckor. Mina miljarder småhår hade inte blivit värre och håret hade inte tagit någon stryk alls. Tusen tack Susanna och Louise, känner mig som million bux igen och jag ser fram emot att gå på deras enorma event på Berns lördag kväll. Någon av frisörerna som läser min blogg som ska dit? I så fall ses vi, kom och säg hej vetja. 

IMG_3133

Smyg fotade en av modellerna som ska vara på eventet på lördag. Alltså kolla färgen? Löshåret kommer i den färgen, helt underbart.

 

  1. Mira skriver:

    Jag har haft samma problem som du, var noga med att använda deras produkter, speciellt schampot. Föna aldrig direkt på fästet med varmt. När det är blött och du kammar håret håll fast håret så du inte drar i dina fästen. Sov alltid med flätat hår

  2. Emma skriver:

    Hej Elin!
    Jag undrar hut mycket det kostar att sätta i haittalk hår?
    Har just bu keratinslingor i och får känslan av att det sliter för mycket på mitt hår..
    Vill också säga att din blogg är otroligt inspirerande!

  3. Tiima skriver:

    Satte i hairtalk för två veckor sedan och mina slingor längst fram o längst upp har nästan glidit av helt, de sitter bara fast i ena kanten. 🙁
    Har det glidit några på dej med?

    1. Hej!
      Nej, vad konstigt. Men gå till din frisör igen och kika på fästerna 🙂 Kram Elin

  4. Åh vart är din fina tröja ifrån? ☺️

  5. Jaaa gör en bayalage på ditt röda, hur snyggt?! 😀

Comments are closed.

LOADING..