Killarnas tofs har kommit till en helt ny nivå

manbuntwo

Alltså, okej…

Nu har detta kommit till en helt ny nivå. Kom ni ihåg hur jag lyfte fram killarnas tofsar, (länk). Men NU har detta eskalerat och nu har grabbarna tagit detta till en helt ny nivå. Jag både dissade och hissade tofsen men denna typ av frisyr är helt i min smak. HUR snyggt är inte detta? Jag har suttit på Instagram och stalkat grabbar som bär upp dessa frisyrer.

manbun

Oftast är det rakat på sidorna och överhåret är flätat, antingen inbakat eller utbakat. Sen har jag nog svårt att tro att grabbarna har flätat detta själv men det vore så kul att se någon kille göra det på sig själv. Kanske ska börja stalka Youtube, haha.

manbun3

manbun5

Vad tycker ni? Ska dom hålla sig till den vanliga tofsen eller är det dags att grabbarna uppgraderar sig lite till 2015?

 1. Alltså vikingen längst ner till vänster! Hög dreggelfaktor, delvis tack vare flätan 😉

 2. Ida skriver:

  Jag har alltid vetat att jag är före min tid, det där gjorde jag på min sambo för typ två år sen! Haha!
  Jag tycker att det är supersnyggt, fram för fler stylingalternativ för pojkarna!
  Din blogg är superbra förövrigt 🙂

 3. Sara skriver:

  Kan hålla med om att hårknut/ tofs inte är så fint på män, MEN om det är rakat på sidorna så där och kort svans ( inte stor hårknut!) så ser det mer manligt och modernt ut, enligt mig! Sådan där fläta på bilden kan också vara ok, när det är rakat på sidorna, men det beror också på hur han ser ut förövrigt. Tycker inte skägg och vanligt lång fläta ihop är någon höjdare, om man nu ska vara ytlig. Men jag är också något äldre, kanske också är för gammalmodig. Men tycker självfallet att alla ska själva få bestämma hur de ska se ut, angår egentligen ingen annan. Man ska ha det man själv gillar och trivs i, ingen annan har rätt att bestämma detta!

 4. Jessica skriver:

  Hissar detta till den högsta nivå de går! Tycker överlag att dom fadade frisyrerna gör sig så jäkla bra på killar och med något intressant på toppen är ju lite som grädden på moset !

  1. Eller hur, det är du jag och mot alla andra 🙂 haha

 5. ErikaJ skriver:

  Flätor är snyggt men jag vet inte. Tofsen känns mer nonchalant. En man som står och flätar håret på morgonen bredvid mig känns sådär haha. Men jag kanske gammalmodig.

Comments are closed.

LOADING..