70 tal – Lugg inspiration

Jag blev helt insnöad i luggar igår och jag satt halva natten för att mjölka inspiration. Det är väldigt trendigt med 70-tals frisyrer just nu och jag vet inte om jag gillar det eller inte. När jag var på Wella Fest i lördags så visades det mycket 70-tals inspiration bland frisyrerna och någonstans har jag alltid fascinerats utav det ”gamla” på något sätt. Jag älskar gamla svenska filmer, jag är en galning i dom gamla Jönssonligan filmerna och är väldigt intresserad av hur det var förr på något sätt.

På den vägen satt jag och spinnade runt på nätet efter bilder och fann dessa magiska luggar. Jag kände att jag måste visa er och fråga er vilken är er favorit bland dessa? Jag älskar alla men jag är lite extra kär i 5 och 6, vilka är era favoriter?

lugg
lugg1
lugg2

lugg3

lugg4

 1. Mikaela skriver:

  Har lite svårt för lugg.. men 6 & 7 var rätt fina 🙂

 2. Sara skriver:

  Klippte lugg häromveckan efter några års uppehåll, som nr 10, and like it

 3. Annie skriver:

  Den första bilden på vänster sida (nr 1) är FÖRFÄRLIG. Det ser ut som när man släppt ner en hästsvans som har varit halvblöt under hela dagen, då man till och med kan se det där träliga snoddvecket som ibland blir.
  Luggen skulle göra sig bra på en 4-åring, möjligen. Och det totalt volymlösa håret ser missbehandlat ut.
  Nä fy böven vilka så kallade ”trender” det ”finns”.

 4. Hej Elin! Vad tycker du om naturfrisörer? Som färger med växtfärg med mera. Har du någon erfarenhet utav det och varför jobbar inte alla frisörer ekologiskt egentligen? Kan man inte uppnå samma fina resultat? Är så nyfiken på detta! Du är grym! Många kramar

 5. ErikaJ skriver:

  5,7 och 10.

Comments are closed.

LOADING..