Hairtalk extensions – Recension

valerie

Hej mina vänner!

Jag har fått väldigt mycket funderingar och frågor om mitt nya hår från Hairtalk så vad passar inte bättre än att prata med er i en video? Jag har bland annat fått mycket frågor om att det inte skulle gå att sätta upp håret, helt galet tycker jag. Så jag hoppas ni tycker om videon och är det några mer frågor så är det bara att kommentera.

Sen för er som missade hela min förvandling så har jag gjort ett helt inlägg med för/efterbilder, hur vi gick till väga samt en film där ni fick följa med mig hela dagen. Ni kommer till inlägget HÄR och HÄR

(Glöm inte att sätta filmen på HD-Kvalité)

 1. Armina skriver:

  Hej Elin! Grym blogg verkligen. Du är så duktig ☺️
  Jag undrar om du har satt om dina Hairtalk någon gång och om du då känt någon skillnad på fästena? Tycker du dem sitter lika bra och känns fästena lika tunna och mjuka efter att man satt om dem?

 2. malin skriver:

  Hej, Jag undrar hur länge det håller innan man måste ”höja håret”/sätta om det och hur många gånger kan man sätta om samma hår? Och när man måste sätta in nytt hår betalar man samma pris som när man satte in håret första gången? 🙂 Kram

  1. Hej Malin!
   Det ska sättas om var 6-8 vecka och jag tror man kan ha samma hår minst 2-3 gånger. Beroende på hur man sköter håret såklart 🙂 Det är nog olika från frisör till frisör, men när man sätter om håret så tror jag man endast betalar för tiden (om man använder samma hår). Vill man ha nytt hår helt så betalar man fullt pris. Kram Elin

 3. lea skriver:

  Hej de små fästena kan du kolla om det är en ny produkt från Hairtalk? Eller klippte ni av fästena? Har haft haritalk i snart ett år men har inte hört om de kortare hade verkligen behövt de framtill där jag upplever det jobbigt att ha de större fästena. Hoppas du kan kolla detta

  1. Hej! Nej det finns klara små fästen, ring kundtjänst så hjälper dom dig 🙂 Kram Elin

 4. Tiima skriver:

  Satte i hairtalk första gången igår, 5pkt. Har oxå mkt löshår där fram och älskar att ha det nu. Det har inte gått med tränametoden jag haft innan.

  Såg att man ska lämna balamet kvar i håret. Känns det verkligen bra? Blir det inte fett och oluftigt då?
  Jag fick bara shampo, leave in balamet, spraybalsamet o Borsten. Fick inte inpackningen, serumet och tradsellräddaren. Klarar man sej med dom produkterna jag fick? Är det värmeskydd i spraybalsamet?
  Hur mkt sväller håret efter första tvätten?

 5. Issa skriver:

  Vad kostar det att sätta i tejphår på ett normaltjockt och normallångt hår? Med klipp/styling inkluderat.

Comments are closed.

LOADING..