Yves Rocher @Grand Hotel Suite

IMG_6446

Vi blev så omhändertagna i lördags och spenderade eftermiddagen i en magisk svit där vi blev sminkade utav Yves Rocher. Jag hade sminkat mig rätt bra innan men klart att proffsen fiffade till mig ännu bättre. Min supersnygga bloggkollega Kristin tog dessa blider på mig, visst blev dom fina? Sen älskar jag mitt hår, jag är galen i det. Det blev precis som jag ville ha det om inte bättre.

IMG_3096
IMG_3095
IMG_6445

 1. åsa skriver:

  Oj va synd men arbetar du på någon salong där det kanske finns andra som tar emot nya kunder?

 2. åsa skriver:

  hej

  Bor i Stockholm var hittar man dig om man vill boka tid?

  Mvh

  Åsa

  1. Hej Åsa!
   Jag tar ej emot nya kunder tyvärr.
   // E

 3. Amanda skriver:

  Hej Elin!
  Du är såååå snygg och du inspirerar verkligen mig. Jag har långt blont hår, färgat ljusare men är mörkblond i mig själv. I morgon (!!’) ska jag till frisören och är sugen på att gå tillbaka till min naturliga hårfärg, alltså bli lite mörkare, nu till hösten. Jag tänker att hon kanske kan lägga i en färg som är rätt nära min egen, i botten, men behålla lite ljusa längder. Lite ombre-aktigt. Men nu kommer min fråga till dig, hur ser höstens hårtrender ut? Är ombre fortfarande ett säkert kort eller ska man satsa på att helfärga?
  Tack för en inspirerande blogg! Kram

 4. ErikaJ skriver:

  Sarah- jag skulle nog färga lite ljusare hår så blir det inte så markant när det gråa växer ut. Jag har guldbrunt hår och på mig skulle nog inte grått synas så bra.

 5. sarah skriver:

  hej fina du!

  jag är 24 år, och för cirka ett år sedan började jag få enstaka gråa hårstrån. nu får jag lite mer, och lite oftare. jag undrar nu om det är något man kan göra åt detta? förstå självklart att det inte går att förhindra det gråa håret, men hur ska jag tänka med hårfärg? jag har naturligt ganska mörk brunt hår och färgar det ytterligare ett snäpp mörkare. ska jag försöka bli ljusare..?

Comments are closed.

LOADING..