Är det okej att killar har tofs?

manbun

Jag trodde aldrig att jag skulle skriva detta år 2015 på denna blogg men jag måste ju göra det. Våra älskade karlar har fått sin tofs (Manbun) tillbaka som trend. Den var het för ett herrans år sedan, först var det Stureplans ”backslicket” och sen när den frisyren växte ut så sattes det upp i en liten ”bun”. Vi ser supermodeller, fotbollspelare, hippies och modeikoner i denna look samt så jobbar jag tillsammans med fyra killar som dagligen har tofs på jobbet.

Varför förföljer denna tofs mig?

manbuns

Den är alltså kallad The ManBun och grabbarna bär helst upp detta med skägg. Skägg har också blivit en enorm trend då många Barberare öppnar salonger överallt, jag kommer aldrig glömma Larson & Langes visning i Malmö – magiskt duktiga killar. Skägg är motsvarigheten till ”The Brow Bar” för oss tjejer. Att gå och noppa, tråda och färga brynen har verkligen slagit igenom för oss tjejer.

bun

Jag tycker att håret ska vara långt när man har tofs som kille. Att raka halva underhåret och sidorna faller inte mig i smaken, håret ska vara välvårdat och tjockt för att en tofs ska vara smaklig. Som sagt, tar emot att säga att detta är en trend men det är bara att inse det – välkommen The ManBun!

Vad tycker ni? Tycker ni en tofs på killar är bu eller bä?

  1. Anonym skriver:

    Skulle känna mig lesbisk om min man hade långt hår. Nej, inga sommarflickor här nej

  2. Alltså sista bilden.. så heeeeett!

  3. Mmm min sambo har tätt skägg och supertjockt och härligt hår som han alltid har i knut. Dessutom har han utländskt påbrå så han har alla förmåner för denna typ av stil, så snyggt!!

  4. Nina skriver:

    Inget jag föredrar, tycker det ser ovårdat ut. Himla tur att ingen tvingar mig att dejta såna killar. 🙂

  5. Hur fult som helst! Långt hår som blåser fritt i vinden – läckert däremot.

Comments are closed.

LOADING..